Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın Öğretmenler Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın Öğretmenler Günü Mesajı

Milletvekili Mehmet Erdoğan\'ın Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkan Vekili Mehmet Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle mesaj yayımladı.

23.11.2012 12:18

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkan Vekili Mehmet Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle mesaj yayımladı.

Milletvekili Mehmet Erdoğan, eğitim meşalesinin ışığını yeni nesillere taşıyan değerli öğretmenlerin, umutla, azimle ve fedakarca çalışarak görevlerini layıkıyla yerine getirmek için büyük çaba gösterdiğini kaydetti. Öğretmenlerin bu milletin geleceği olduğunu belirten Mehmet Erdoğan, "Mutlu, müreffeh ve güçlü bir Türkiye ve aydınlık geleceğimiz için göreve koşan ve çocuklarımıza milli kültürümüzü, tarihimizi, en doğru şekilde aktararak, geçmişine sahip çıkan, yenilikçi düşüncesi ile bugünün farkında olan ve yarınlarda da bağımsız ve gelişmiş bir ülkede yaşama arzusunda olan, ülkesinin çıkarlarını her şeyin üstünde tutan nesiller yetiştirmek gayesi içerisinde bulunan öğretmenlerimiz, mesleklerin en yücesini icra etmektedir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştiren ve her türlü fedakarlığı gösteren öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Hacı Bektaşi Veli, 'Karanlığı aydınlatan ilimdir' sözleri ile ilmin ve ilmi bize aktaran öğretmenlerimizin önemini belirtmişlerdir. Bu sebeple, amacı iyi bir nesil yetiştirmek olan ve bu amaç doğrultusunda hizmet aşkı ile yurdun dört bir tarafında ülkemiz ve aydınlık geleceğimiz için görev yapan vefakar öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın Öğretmenler Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement