Milletvekili Şeker, Tramvay Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Şeker, Tramvay Çalışmalarını İnceledi

Milletvekili Şeker, Tramvay Çalışmalarını İnceledi

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan tramvay çalışmalarını yerinde inceledi.

07.06.2016 12:51

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan tramvay çalışmalarını yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürü Ahmet Çelebi'den Tramvay Projesi kapsamında yapılan işler ve yapılması planlananlar konusunda bilgi alan Şeker, sahada da yapılan işleri inceledi.

Tramvay çalışmalarını inceleyen Milletvekili İlyas Şeker sahada yapılan çalışmalara ilişkin Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç'ten bilgi aldı. Yapılan çalışmaların ne aşamada olduğu konusunda bilgi alan Şeker, Sekaparkta bulunan K@bin adlı Kocaeli Bilgilendirme Noktasını da ziyaret etti. K@binde Tramvay çalışmaları hakkında sunum izleyen, Şeker kullanılacak duraklar ve tramvay modelini inceledi.

Tramvay çalışmasının projesiyle ilgili şantiyede ve sahada bilgi aldığını belirten AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, şehir içerisinde bu tür çalışmaların yapılmasının meşakkatli olduğunu belirterek, geçmişte planlı alt yapı çalışmaları yapılmadığı için tramvayın geçeceği yerlerde deplase çalışmaları yapılarak hatların tamamen yenilendiğini ifade etti.

Yapılan tramvay çalışmaları esnasında vatandaşların yaşayabileceği sorunları minimum düzeyde tutmaya dikkat ettiklerini söyleyen milletvekili İlyas Şeker, bu tarz şeylerin kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Hizmetin tamamlandığında Kocaeli'de ulaşıma rahatlık ve konfor geleceğini kaydeden Şeker" Bu projeyi kente kazandıran Belediye Başkanımızı ve tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Şeker, Tramvay Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement