Milletvekili ve Belediye Başkanından Köy Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Milletvekili ve Belediye Başkanından Köy Ziyaretleri

Milletvekili ve Belediye Başkanından Köy Ziyaretleri

Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, köy ziyaretlerine çıktı.

17.05.2014 10:18

Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, köy ziyaretlerine çıktı.

Yerel seçimlerden sonra ilk kez köy ziyaretlerine çıkan Milletvekili Öntürk ve Belediye Başkanı Yavuz'a, Kırıkhan Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa İbiş, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Kırıkhan'a bağlı Çataltepe, Abalaklı, Gültepe, Aygırgölü, Yalangoz, Camızkışlası, Kaletepe, Demirkonak, İncirli, Kalekamberli, Adalar, Başpınar, Sucu, Muratpaşa ve Gölbaşı köyleri başta olmak üzere toplam 16 köyü gezen Milletvekili Mehmet Öntürk ve Başkan Ayhan Yavuz, 30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde verilen büyük destekten dolayı vatandaşlara teşekkür ettiler.

Milletvekili Mehmet Öntürk, Soma ilçesinde yaşanan faciada hayatlarını kaybeden maden işçileri dolayısıyla çok üzgün olduklarını belirterek, "Allah bir daha bu acıları hiç bir kimseye ve hiç bir ülkeye yaşatmasın. Gerçekten çok zor bir durum. Bu durumlarda tüm ifadeler, tüm açıklamalar manasız kalır. Hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve tüm ülkemize başsağlığı diliyorum. Yaralı olan işçilerimize de acil şifalar temenni ediyorum" dedi.

Milletvekili Mehmet Öntürk, ayrıca bölgenin kaderini değiştirecek olan Amanos Tüneli projesiyle ilgili vatandaşları bilgilendirdi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili ve Belediye Başkanından Köy Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement