Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor - Son Dakika
Yerel

Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor

Denizli'de CHP'den milletvekili seçilen Melike Basmacı ve Kazım Arslan, mazbatalarını İl Seçim Kurulundan aldı.

12.11.2015 13:46

Denizli'de CHP'den milletvekili seçilen Melike Basmacı ve Kazım Arslan, mazbatalarını İl Seçim Kurulundan aldı.

Denizli Adliyesine gelen Basmacı ve Arslan, mazbatalarını, İl Seçim Kurulu Başkanı Necla Akkuş'tan aldı.

Basmacı, mazbatasını aldıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkede 4 kişiden birinin partisine oy verdiğini, milletten aldıkları yetkiyle doğruları onaylama, yanlışların karşısında olma sorumluluğu ile hareket edeceklerini söyledi.

Denizli ve Türk halkına söz verdiğini anlatan Basmacı, "Size söz veriyorum, eğer bir yerde hak yeniyorsa, eğer haksızlık yapılıyorsa, karşısında beni bulacak. Ben bu milletvekili onurunu ancak böyle taşıyabilirim. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünü hatırlatmak istiyorum. 'Birlik ve beraberlik ölümden gayri her şeyi yener.' Onun için tüm ülkemi birlik ve beraberliğe çağırıyorum. Yaşanacak bir Türkiye için mücadele edeceğim" dedi.

Kazım Arslan da, sonuçların hayırlı olmasını dileyerek, "Bu süreç bizim için daha çok sorumlulukların üzerimize yüklendiği ve anamuhalefet olarak bizlere çok fazla görevlerin düştüğü bir dönem olacak. Bu görevleri de en iyi şekilde yapma anlamında daha çok çalışmamız gerekiyor. Türkiye'mizin önünün açılması, yapılan yanlışları düzeltilmesi ve terörün önlenmesi noktasında üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement