Milli Judocular, Kaymakam Peynircioğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milli Judocular, Kaymakam Peynircioğlu'nu Ziyaret Etti

Milli Judocular, Kaymakam Peynircioğlu\'nu Ziyaret Etti

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Lidya Sardes Hotel’de kamp yapan Türkiye Judo Federasyonu Ümit Milli Judo Takımı, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu’yu makamında ziyaret etti.

18.05.2016 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Salihli ilçesindeki Lidya Sardes Hotel'de kamp yapan Türkiye Judo Federasyonu Ümit Milli Judo Takımı, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu'yu makamında ziyaret etti.

Salihli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Oktay Ayaz'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Türkiye Judo Federasyonu Ümit Milli Judo Takımı Koordinatörü Murat Reis Şengün, Salihli'de iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Kamp döneminde antrenmanlarını Belediye Kapalı Spor Salonu'nda Milli Takım Antrenörleri Hakan Kapan, Serkan Esenboğa yönetiminde gerçekleştirdiklerini ifade eden Şengün "Salihli kampımızı tamamladıktan sonra Polonya ve Sırbistan'da gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonasına katılacağız. Avrupa Şampiyonalarından madalyalarla dönmek istiyoruz. Çünkü kazandığımız her madalya ülkemiz için ayrı bir gurur" dedi. Şengün, ayrıca şuan Salihli'de kamp yapan Ümit Milli Judo Takımı'nda yer alan judocuların 2020 olimpiyatlarına aday sporculardan oluştuğunu ifade etti.

"ÜLKEMİZİ GURURLANDIRIN"

Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek olan Ümit Milli Judo Takımı'na başarılar dileyen Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ise "İnşallah gittiğiniz her şampiyonadan madalyalarla dönüp, ülkemizi gururlandırırsınız" dedi. Ümit Milli Judo Takımı sporcuları, ziyaret anısına Kaymakam Peynircioğlu'na forma hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Judocular, Kaymakam Peynircioğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement