Milli Mücadelede Çanakkale Destanı' Konulu Konferans - Son Dakika
Yerel

Milli Mücadelede Çanakkale Destanı' Konulu Konferans

Milli Mücadelede Çanakkale Destanı\' Konulu Konferans

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu’nda ve ’Milli Mücadelede Çanakkale Destanı’ konulu konferans düzenlendi.

24.03.2016 17:41

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu'nda ve 'Milli Mücadelede Çanakkale Destanı' konulu konferans düzenlendi.

Marmaraereğlisi ve Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği konferansa, dernek yetkilileri, davetliler ve yüksekokul öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

NKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Volkan Ertürk tarafından sunulan konferans, özellikle öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edildi. Konuşması boyunca Çanakkale deniz ve kara savaşları esnasında Mehmetçiğin kahramanlık destanlarına dair birbirinden ilginç ve ibret dolu sahnelere değinen Doç. Dr. Ertürk, konuşmasının sonunda milletin, böyle bir düşman saldırısının günümüzde de olması halinde asla korkup kaçmayacağını, aynı cesaret ve kahramanlık destanını yazmaktan kesinlikle çekinmeyeceğini ifade etti.

Konferansın sonunda konuşmacı Doç. Dr. Ertürk'e, Dernek Başkanı Hüseyin Bayol tarafından teşekkür plaketi verildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Mücadelede Çanakkale Destanı' Konulu Konferans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement