Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nin Kaba İnşaatı Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nin Kaba İnşaatı Tamamlandı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'de meydana getirdikleri marka değerindeki eserlerin aynı zamanda Antalya markasının büyümesine de katkı sağladığını söyledi.

16.08.2013 11:38

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'de meydana getirdikleri marka değerindeki eserlerin aynı zamanda Antalya markasının büyümesine de katkı sağladığını söyledi.

Tütüncü, Yeşiltepe Mahallesi'nde 19 bin metrekare alanda yapımı devam eden Antalya'nın en büyük kongre ve sergi merkezinde incelemede bulundu.

Merkezin yapımıyla ilgili firma yetkililerinden bilgi alan Tütüncü, Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nin kaba inşaatının 3,5 ay gibi kısa zaman içerisinde tamamlandığını belirtti. Antalya ve Kepez'e güzel bir tesis kazandırma hayalini gerçekleştireceklerini ifade eden Tütüncü, Kepez'de birbirinden güzel, marka değeri olan hizmetlerin devam ettiğini dile getirdi.

Kepez'i, marka değeri olan eserlerle modern bir şehir haline getirdiklerini kaydeden Tütüncü, "Kepez'de meydana getirdiğimiz marka değerindeki eserler, aynı zamanda Antalya markasının büyümesine de katkı sağlıyor. Vatandaşlar tarafından tesislerin kullanımının oluşturacağı güzellikler görülmeye başlandığı andan itibaren yaptığımız bu çalışmaların önemi daha iyi anlaşılacak" dedi.

Antalya'nın en büyük sergi ve kongre merkezinden biri olacak Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nde, fuar, kongre ve toplantı yapılabilecek, değişik kapasitelere bölünebilecek 2 bin kişilik çok amaçlı salon ile 500 kişilik salon yer alacak. Tesiste cafe, restoran, 300 kişilik nikah salonu, seyir balkonu ve 81 araçlık otopark da bulunacak. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nin Kaba İnşaatı Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement