Mimarlık Fakültesinden Kariyer Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Mimarlık Fakültesinden Kariyer Etkinliği

Mimarlık Fakültesinden Kariyer Etkinliği

Kırklareli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, "7’nci Kariyer Günleri" etkinlikleri kapsamında organize ettiği seminerde Mimarlık ve Şehir Planlama alanlarında uzman konuşmacıları öğrencilere buluşturdu.

01.04.2017 11:20

Kırklareli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, "7'nci Kariyer Günleri" etkinlikleri kapsamında organize ettiği seminerde Mimarlık ve Şehir Planlama alanlarında uzman konuşmacıları öğrencilere buluşturdu.

Rektörlük Kültür Merkezinde düzenlenen seminere, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadide Seçkin, fakülte öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Şehir Planlamacısı Hüseyin Kahraman ve İnşaat Yüksek Mühendisi Suat Yıldırım seminere konuşmacı olarak katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadide Seçkin, mimarlık mesleğinde öğrencilerin eğitimleri sırasında aldıkları teknik eğitim dersleri ve kuramsal bilgilerin yanı sıra deneyimlerin de mezuniyet sonrasında büyük yarar sağlayacağını ifade etti.

Programın ilk konuşmacısı Şehir Plancısı Hüseyin Kahraman, "Plan Yapım, Onay ve Uygulama Sürecinde Şehir ve Bölge Planlama Disiplini" konulu sunumunda, Türkiye'nin çevre düzeni planlarıyla çok geç tanıştığına vurgu yaparak, Türkiye'deki plan karmaşasının nedenleri üzerinde durdu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Suat Yıldırım, "Mimarlık ve Yenilikçi Tasarım Yaklaşımları" başlıklı sunumunda görev yaptığı firmadaki mimarlık uygulamaları, mimari modelleme ve yürüttükleri projeler hakkında açıklayıcı bilgiler verdi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mimarlık Fakültesinden Kariyer Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement