Minik Eller Kreş ve Bakımevi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Minik Eller Kreş ve Bakımevi Açıldı

Minik Eller Kreş ve Bakımevi Açıldı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde eski kaymakamlık lojmanı binasına yapılan Minik Eller Kreş ve Gündüz Bakımevi hizmete açıldı.

05.01.2012 16:32

Sivas'ın Suşehri ilçesinde eski kaymakamlık lojmanı binasına yapılan Minik Eller Kreş ve Gündüz Bakımevi hizmete açıldı.

Suşehri ilçesinde ilk kreş ve gündüz bakımevinin açılış kurdelesi protokol üyeleri ve bakımevi sahibi Bülent Uğurlu tarafından kesildi. Açılışta konuşan Minik Eller Kreş ve Gündüz Bakımevi Sahibi Bülent Uğurlu, bakımevi hakkında bilgiler verdi. Uğurlu "Kreşimiz toplam 800 metrekare olup 200 metrekare kapalı ve 600 metrekare açık alanıyla 2 ile 6 yaş grubuna hitap etmektedir. Toplam personel sayımız 7 kişidir. Kreşimizde tam gün programı ve yarım gün programı ve saatlik olmak üzere halkımızın hizmetine sunulmaktadır. Kreşimiz valilik ve sosyal hizmetlerden onaylı olup, deprem dayanıklılık raporu, ısı yalıtım hesabı ve her bir çocuğa 2 metrekare alan ile 6 metreküp hava düşmektedir. Kreşimizde çocuklarımıza 3 öğün yemek ve günlük 1 saat dinlenme saatimiz vardır.

Milli eğitim müfredatının yanı sıra ek derslerimizde mevcuttur. Bunun yanı sıra haftanın iki günü uzman sağlıkçı tarafından çocukların gelişimi takip edilerek velilere bilgi verilecektir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı daha iyi ortamlarda ve özgüvenlerini kendilerine sunarak sizlerle beraber yaşamaya hazırlamaktır." dedi.

Açılışa Suşehri İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, Suşehri Belediye Başkanvekili Nuh Genç, AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Çataloluk Belde Belediye Başkanı Ercan Güleç ile daire amirleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu başkanları ve vatandaşlar katıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Eller Kreş ve Bakımevi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement