Kavak'ta Minikler Yerli Malı Haftasını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Kavak'ta Minikler Yerli Malı Haftasını Kutladı

Kavak'ta minik öğrenciler, Yerli Malı Haftasını kutladı.

18.12.2013 13:18  Güncelleme: 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavak'ta minik öğrenciler Yerli Malı Haftasını kutladı.

Cumhuriyet Anaokulunda hafta nedeni ile yapılan etkinlikte konuşan okul müdürü Murat Toraman, "Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı" sloganıyla bir kutlama programı hazırladıklarını kaydetti.

Öğrencilerin evlerinden getirdikleri kek, meyve, baklava, kuruyemiş, süt, meyvesuyu gibi yiyecek ve içeceklerini arkadaşlarıyla paylaştıklarını belirten Toraman, "Yerli malı ile ilgili şiirler okundu. Kendileri için lise öğrencileri tarafından hazırlanan meyveler ve sebzeler adlı oyunu seyrettiler.   Öğrencilerimizin farklı etkinliklerde bulunmasını önemsiyoruz. Öğrencilerimizin özel günleri aktif olarak yaşamalarını sağlıyoruz Bu tür etkinlikler onların farklı değerleri edinmesi için çok önemli" dedi.

Yerli Malı Haftası kutlamalarının hem eğitim hem de çocukların eğlenmesine vesile olduğunu söyleyen Toraman, çocuklar arasında da  paylaşma ve yardımlaşma duygusunun geliştirilmesine katkı sağladığını ifade etti.

Yerli Malı Haftası etkinliğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sabri Hoşoğlu ile Şube Müdürü Osman Cengiz de katıldı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kavak'ta Minikler Yerli Malı Haftasını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement