Minikler 'Yaşlılara Saygı Haftası' Kapsamında Huzurevlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Minikler 'Yaşlılara Saygı Haftası' Kapsamında Huzurevlerini Ziyaret Etti

Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören minikler ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ kapsamında ilçedeki huzurevlerini ziyaret etti.

25.03.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediyesi'ne bağlı kreşlerde eğitim gören minikler 'Yaşlılara Saygı Haftası' kapsamında ilçedeki huzurevlerini ziyaret etti.

Kartal Belediyesi'ne bağlı Atalar Merkez Kreş, Soğanlık Yeni Mahalle, Soğanlık Orta Mahalle ve Begüm Yavuz Kreşlerinde eğitim gören minikler, 'Yaşlılara Saygı Haftası' dolayısıyla Kartal Çavuşoğlu Mahallesi'nde bulunan Özel Koşuyolu Huzurevi ile Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Tatlı Hayat Huzurevi ve Soğanlık da bulunan Anadolu Huzurevi'ni ziyaret etti. Anadolu Huzurevi ziyaretine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kreşler Müdürü Ali Kemal Özdemir katıldı. Anadolu Huzurevi'nde yaşayan iki yaşlının doğum gününü hep birlikte kutladılar. Kreş öğrencileri doğum günü olan yaşlılara hediyelerini takdim ettiler. Doğum günü kutlamasının ardından huzurevlerinde kalan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara güzel bir sürpriz yapan minikler, kendi yaptıkları çiçekleri huzurevi sakinlerine hediye etti.

Huzurevi sakinleri, kreş öğrencilerinin yaptıkları danslar ve müzik eşliğinde söyledikleri şarkıları ilgiyle izledi. Canlı müzik eşliğinde yaşlılarla dans eden minikler onlara unutulmaz bir gün yaşattı. Atalar Merkez Kreş, Soğanlık Yeni Mahalle, Soğanlık Orta Mahalle ve Begüm Yavuz Kreşlerine devam eden 6 yaş grubu yaklaşık 50 öğrencinin ziyarete gittiği huzurevlerindeki yaşlılar, unutulmaz bir gün yaşadı. Müzik öğretmenlerinin ud ile eşlik ettiği çocuklar, küçük bir konser verdikleri konukevi sakinlerini sevindirerek yaşlılardan yoğun alkış aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minikler 'Yaşlılara Saygı Haftası' Kapsamında Huzurevlerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement