Mke Ankaragücü'nde Altyapı Takımları Start Verdi - Son Dakika
Yerel

Mke Ankaragücü'nde Altyapı Takımları Start Verdi

Mke Ankaragücü\'nde Altyapı Takımları Start Verdi

MKE Ankaragücü’nde, Tandoğan Tesisleri’nde bir araya gelen altyapı takımları ve teknik heyet, yeni sezon öncesi gençlik geliştirme teknik sorumlusu Sadık İşçanoğlu yönetiminde çalışmalara başladı.

22.07.2015 10:20

MKE Ankaragücü'nde, Tandoğan Tesisleri'nde bir araya gelen altyapı takımları ve teknik heyet, yeni sezon öncesi gençlik geliştirme teknik sorumlusu Sadık İşçanoğlu yönetiminde çalışmalara başladı.

Ankaragücü'nden yapılan açıklamada, futbol branşında 300 sporcu ile mücadele edecek olan altyapıda Coca Cola Gelişim Ligleri'nde; U19, U17, U16, U15, U14, yerel liglerde ise U13, U12, U11, U10 olmak üzere toplam 9 takımla yer alacakları bilgisi verildi.

Altyapı ve amatör branşlardan sorumlu as başkan Muhammer Kılıç, antrenman öncesi yaptığı kısa değerlendirmede, Ankaragücü'nde altyapının öneminin göz ardı edilmesinin mümkün olmadığını, Türk futbolunun ve özellikle Ankaragücü'nün yükselişinin altyapılar sayesinde gerçekleşeceğini kaydetti.

Yapılan çalışmaların meyvelerini almış olmanın en büyük kazanç olduğuna değinen Kılıç, konuşmasını şöyle devam etti:

"Ankaragücü ruhu ile yetişen tüm sporcularımıza ve altyapı hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bu gayretli çalışmalar Ankaragücü'müzün geleceğini oluşturma adına son derece umut verici. Başarının temeli, planlı ve disiplinli altyapılardan geçer, bu anlamda emeği geçen tüm hocalarımızı tebrik ediyor, yeni sezon öncesi kolaylıklar ve başarılar diliyorum."

ALT YAPIDAN A TAKIMA 8 TAKVİYE

Yeni sezon öncesi Futbol A Takımına 8 oyuncu daha göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen gençlik geliştirme teknik sorumlusu Sadık İşçanoğlu ise, "Bu yıl 8 tane oyuncumuzu A takımımıza gönderdik. Aynı zamanda Milli Takım kategorilerimizde birçok futbolcu ile kulübümüzü temsil etmenin onurunu yaşadık. Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinde yaptığımız AR-GE çalışmaları neticesinde altyapımıza birçok yeni sporcu kazandırdık. Yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlerden desteğini esirgemeyen başkanımız Mehmet Yiğiner ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz. Ben ve ekibim her zaman olduğu gibi camiamızın gurur duyacağı yeni güçlüler yetiştirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mke Ankaragücü'nde Altyapı Takımları Start Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement