Mudanya'da Toprak Kayması İle İlgili Tedbirler Alındı - Son Dakika
Yerel

Mudanya'da Toprak Kayması İle İlgili Tedbirler Alındı

Mudanya\'da Toprak Kayması İle İlgili Tedbirler Alındı

Mudanya ilçesindeki toprak kaymasıyla ilgili inşaat firması yetkilileri, yapılan güvenlik önlemlerini açıkladı. Fore kazık ve betonarme perde uygulamalarının sadece güvenlik amacıyla yapıldığı belirtilirken, projenin üniversite onaylı olduğu ve zemin hareketlerinin hassas bir şekilde ölçüldüğü ifade edildi.

08.02.2024 15:28  Güncelleme: 00:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya ilçesindeki toprak kaymasıyla ilgili tüm tedbirlerin alındığını bildiren inşaat firması yetkilileri, "İnşaat için faaliyet değil sadece güvenlik için fore kazık, 100 santimetre çap ve 17 metre derinlikte ve betonarme perde uygulaması yapılmaktadır" açıklamasında bulundu.

Yapılan yazılı açıklamada şu cümlelere yer verildi;

"Belirtilen 2 parselin de müteahhitti aynı firmadır. Dolayısı ile firmanın kendi kendine zarar vermek gibi bir durumu düşünülemez. Sahada inşaat faaliyet değil, sadece güvenlik için fore kazık 100 santimetre çap ve 17 metre derinlikte ve betona me perde uygulaması yapılmaktadır Bu uygulamalarda üniversitesi onaylı proje ve raporu doğrultusunda yapılmaktadır. Ayrıca inklometre kuyuları parselde açıktır Zemin hareketleri milimetrenin onda biri hassasiyetle ölçülmektedir Parsellerin zemin etütleri onaylıdır." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanya'da Toprak Kayması İle İlgili Tedbirler Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement