Sezonun ilk turistleri çiçeklerle karşılandı - Son Dakika
Yerel

Sezonun ilk turistleri çiçeklerle karşılandı

Sezonun ilk turistleri çiçeklerle karşılandı Milas-Bodrum Havalimanı, İngiltere'den gelen 166 yabancı turist çiçeklerle karşılandı.

26.03.2023 15:25  Güncelleme: 15:59

Sezonun ilk turistleri çiçeklerle karşılandı

MUĞLA - Milas- Bodrum Havalimanı, İngiltere'den gelen 166 yabancı turist çiçeklerle karşılandı. Bristol'den gerçekleştirdiği sezonun ilk uçuşunu törenle karşılanmasına turistler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Milas-Bodrum Havalimanı, İngiltere'nin Bristol kentinden gerçekleştirdiği ilk uçuşu törenle karşıladı. 166 yolcu Bristol'den Bodrum'a geldi. İngiliz yolcular terminalde çiçeklerle karşılandı. Firmanın, 4 Kasım 2023 tarihine kadar Salı, Perşembe ve Pazar olmak üzere haftada üç gün Bodrum-Bristol arasında uçuş düzenleyecek. İngiliz havayolu, 26 Mart ile 11 Kasım tarihleri arasında Bristol, Gatwick, Luton, Edinburg ve Liverpool olmak üzere İngiltere'nin beş kentinden Bodrum'a karşılıklı toplam 694 uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor.

Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz; "Güzel bir karşılama oldu. Bir yolcumuz Türkçe merhaba diyerek giriş yaptı. Bundan sonra uçuşlar artacak ve devam edecek. İlk etapta 1 milyon turist bandını yakalayıp, daha sonra 500 bini yakalamak için elimizden geleni yapacağız. Oteller sezona hazır. Bütün ülkeler Bodrum'a gelsin istiyoruz. Veri bakımından İngiltere'nin ön planda olacağını düşünüyoruz. Sonrasında Almanya, Rusya ve Polonya takip edecektir" dedi.

Milas- Bodrum Havalimanı 2022 yılında 3 milyon 904 bin yolcu ağırladı.

Sezonun ilk turistleri çiçeklerle karşılandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sezonun ilk turistleri çiçeklerle karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement