Muğla ile Malatya Arasında Kültürel Köprü Oluşturulması İçin, Ölüdeniz ve Fethiye Belediyelerine... - Son Dakika
Yerel

Muğla ile Malatya Arasında Kültürel Köprü Oluşturulması İçin, Ölüdeniz ve Fethiye Belediyelerine...

Muğla ile Malatya Arasında Kültürel Köprü Oluşturulması İçin, Ölüdeniz ve Fethiye Belediyelerine...

Muğla ile Malatya arasında kültürel köprü oluşturulması için Muğla'ya yapılan gezi kapsamında, Ölüdeniz ve Fethiye belediyeleri ziyaret edildi.

22.10.2012 13:02

Muğla ile Malatya arasında kültürel köprü oluşturulması için Muğla'ya yapılan gezi kapsamında, Ölüdeniz ve Fethiye belediyeleri ziyaret edildi.

Muğla Malatyalılar Derneği'nin organize ettiği gezi programına; Pütürge Belediye Başkanı Necdet Ayaydın, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Muğla Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, bazı basın mensupları ve bürokratlar katıldı.

Ölüdeniz Belediye Başkanı Kemalettin Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmada, "Bu tür ziyaretleri ve ilişkileri önemsiyoruz. Muğla Malatyalılar Derneği, Türkiye'nin bir köşesinden hemşehrilerini Akdeniz'e getirip tanıştırıp kaynaştırıyor. Bu tür seyahatlere ben de zaman zaman katılıyorum. İzmir, Bursa ve diğer illerdeki Muğla

derneklerinin de örnek olmasını diliyorum" dedi.

Muğla Malatyalılar Derneği Başkanı Ateş de, Muğla ile Malatya arasında kültürel köprü oluşturulması için Muğla'ya yapılan gezi kapsamında ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bu arada, ziyaretin anısına Muğla Malatyalılar Derneği'nin plaket ve tepside kuru kayısısını Başkan Yılmaz'a, Pütürge Belediye Başkanı Ayaydın ve Doğanşehir Belediye Başkanı Karaman verdi.

Öte yandan, Fethiye Belediyesi ziyareti de gerçekleştirilirken, Fethiye'deki Malatyalılardan katılımın da olduğu ziyarette, Necdet Ayaydın, İbrahim Karaman, Nüvit Ateş ve basın mensupları, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın ilgisiyle karşılaştılar.

Başkan Saatcı, Fethiye hakkında bilgi verirken, bu tür organizelerin de önemine temas edip, 13 yıldır başkanlık yaptığını, turizm ilçesi olan Fethiye'ye en iyi hizmeti yapmaya çalıştıklarını bildirdi.

Nüvit Ateş de Saatcı'yı Malatya'ya davet ederek, dünyanın 8'inci harikası Nemrut'u görmelerini tavsiye etti. Ziyarette Başkan Saatcı'ya plaket ve tepside kuru kayısı hediye edilirken, kayısıyla ilgili espriler de yapıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla ile Malatya Arasında Kültürel Köprü Oluşturulması İçin, Ölüdeniz ve Fethiye Belediyelerine... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement