Muğlaspor'a Vekil Desteği - Son Dakika
Yerel

Muğlaspor'a Vekil Desteği

Muğlaspor\'a Vekil Desteği

MUĞLA (İHA) Sezon öncesi hazırlıklarını Muğla'da sürdüren Bölgesel Amatör lig takımlarından Muğlaspor'un idmanını AK Parti Muğla Milletvekili Prof.Dr.Yüksel Özden ziyaret etti.

01.08.2013 15:49

MUĞLA (İHA) Sezon öncesi hazırlıklarını Muğla'da sürdüren Bölgesel Amatör lig takımlarından Muğlaspor'un idmanını AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden ziyaret etti.

Akyol Antrenman sahasında Kulüp Başkanı Eminer İçten tarafından karşılanan Milletvekili Özden, Büyükşehir olan Muğla'nın büyük Muğlaspor'unu oluşturmak için her kesimin üzerine sorumluluk düştüğünü söyledi. Takıma yeni alınan futbolcular ve takımın son durumu hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Eminer İçten, "Muğlaspor'u eski başarılı dönemlerine kazandırmak için yola çıktık. Şu anda iyi bir kadro kurduk. Hocalarımız özverili bir çalışma içine girdiler. Hem yönetim, hem teknik adamlarımız, hem de futbolcularımız gelecek için umutlu. Tek eksiğimiz maddi sıkıntıdan kurtulmak" dedi.

Milletvekili Özden teknik Direktör Levent Bayraktar, yardımcıları ve futbolcular ile tanıştıktan sonra sohbet ettiler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğlaspor'a Vekil Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement