Muhtarlardan Aldırmaz'a "Babalar Günü" Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Muhtarlardan Aldırmaz'a "Babalar Günü" Kutlaması

Muhtarlardan Aldırmaz\'a "Babalar Günü" Kutlaması

Muhtarlar Birliği'ne bağlı mahalle ve köy muhtarları, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, 'Babalar Günü'nü kutladılar.

19.06.2012 11:02

Muhtarlar Birliği'ne bağlı mahalle ve köy muhtarları, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, 'Babalar Günü'nü kutladılar.

Muhtarlar Birliği Adana Şube Başkanı Soner Şimşir ve Seyhan İlçe Başkanı Adem Çetin önderliğinde Büyükşehir Belediyesi'ne ellerinde çiçeklerle gelen muhtarlar Zihni Aldırmaz'a kalem ve kravat hediye ettiler. Adem Çetin hediye kalem takımını verirken, Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam'dan gelen 50'yi aşkın muhtar "Bu kalemle büyük projelere imza atacağınıza inanıyoruz" dediler.

Muhtarlar Birliği Adana Şube Başkanı Adem Çetin, "Siz bizim abimiz, babamız gibisiniz. Adana'ya olağanüstü mesai harcıyorsunuz. Adana'nın çehresi değişti. Siz kendinizi Adana'nın sorunlarının çözümüne adadınız. Türkiye'de Adana'yı şimdiye kadar hiç olmamış şekilde temsil ediyorsunuz. Bundan dolayı, bize baba şefkatiyle kucak açtığınız için size teşekkür ediyoruz. Adana'ya daha iyi hizmetler vereceğinize inanıyoruz. Babalar Günü'nüz kutlu olsun" dedi.

Muhtarlar Birliği Adana Şube Başkanı Soner Şimşir de, tüm muhtarların Büyükşehir Belediyesi'ne gönüllü olarak geldiğini söyledi ve "Hizmetleriniz için teşekkür ediyoruz. Her zaman yanınızdayız" ifadesini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise muhtarlara teşekkür etti. Tüm muhtarların Babalar Günü'nü kutlayan Zihni Aldırmaz, "Biz büyük bir aileyiz. Hem sizin hem bütün Adana'nın Babalar Günü'nü kutluyorum. Adana dediğimiz zaman sadece Adana'da doğanları kastetmiyorum. Adana'da yaşayan, çocuklarının geleceğini Adana'da arayan herkesi Adanalı kabul ediyoruz. Muhtarlarımız kendi mahallelerinde sevilen, saygı duyulan insanlar. Muhtarlar demokrasinin olmazsa olmazıdır. Size hizmet etmekten son derece mutluyum. İmkanlarımız artarsa, metroyu devredersek daha büyük hizmetler yapacağız" şeklinde konuştu.

Zihni Aldırmaz, Büyükşehir Belediye Meclisi'nden karar çıktığını ve Türkmenbaşı Bulvarı'nın Güney Yıldızı'na, Güney Çevre Yolu'na kadar ulaşacağını açıkladı. Adana Demirspor Kulübü'nün eski binasının yıkım ihalesinin yapıldığını ve kısa zaman içinde yıkıma başlanacağını da belirten Zihni Aldırmaz, şöyle devam etti;

"Yaz çok sıcak geçiyor ama Yol Müdürlüğü ekipleri de sıcak dinlemeden çalışıyor. 55 derece sıcakta özveriyle görevlerini yapıyorlar. Onları da kutluyorum. Biz hizmetlerimizle size layık olmaya çalışıyoruz. Hepsinden önemlisi bir masa etrafında toplanmaktır. Biz beraber olduğumuz için güçlüyüz."

Ziyarette ayrıca muhtarlar mahallelerinin sorunlarını dile getirdi, hizmetler için teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Zihni Aldırmaz muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlardan Aldırmaz'a 'Babalar Günü' Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement