Muhtarlık binalarında tadilat yapılıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Muhtarlık binalarında tadilat yapılıyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Muhtarlık binalarında tadilat yapılıyor
 Güncelleme: 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi A Takımı ekipleri, zamanla yıpranan muhtarlık binalarının iç cephesini boyayarak, bakım ve tadilat yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi A Takımı ekipleri, zamanla yıpranan muhtarlık binalarının iç cephesini boyayarak, bakım ve tadilat yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde sağladığı hizmetleri ve imkanları kırsal mahallelere de sunarak vatandaşların ortak kullanım alanlarını güzel bir görünüme kavuşturuyor. Gelen talepler doğrultusunda kırsalın ihtiyaçlarını karşılayan büyükşehir, bu kapsamda muhtarlık hizmet binalarının eksiklerini de tamamlıyor. Muhtarlıkların kapı, boya, kalebodur, fayans, kırtasiye, temizlik maddesi gibi ihtiyaçları karşılanırken, A Takımı ekipleri hizmet binalarının tamiratını ve tadilatını yaparak, vatandaşların güzel ve konforlu bir ortamda hizmet almasını sağlıyor.

Talep üzerine Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı A Takımı ekiplerince, İzmit ilçesi Çayırköy Mahalle Muhtarlığı hizmet binasının iç cephesi boyanarak, genel temizliği yapıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA