Murat Sancak'a Düzenlenen Silahlı Saldırı - Son Dakika
Yerel

Murat Sancak'a Düzenlenen Silahlı Saldırı

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti, Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'a yönelik silahlı saldırıyı kınadı.

20.08.2015 17:23

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti, Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'a yönelik silahlı saldırıyı kınadı.

Cemiyet Başkanı Ramazan Demir imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, Sancak'ı hedef alan saldırının amacının, ülkenin milli çıkarlarını savunan tüm medyaya gözdağı vermek olduğu belirtildi.

Kaos ortamı oluşturmayı amaçlayan karanlık güçlerin, geçmişte olduğu gibi bugün de medyayı hedef aldığına, basını ve gazetecileri sindirmeye, susturmaya çalıştığına işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Karanlık güçler ile onların taşeronlarına hatırlatmak isteriz ki basını ve gazetecileri silahla, bombayla, öldürmekle susturamazsınız. Geçmişte birçok suikast düzenlediniz. Onlarca meslektaşımızı öldürdünüz. Medya kuruluşlarına bombalar attınız. Gazetecileri çapraz ateşlere tuttunuz. Medyayı ve gazetecileri susturamadınız, bugün de yarınlarda da susturamayacaksınız. Türkiye'nin milli birlik ve beraberliğine kasteden eylemlerle basını susturmaya, gazetecilere gözdağı vermeye yönelik çabaların nafile olduğu çok yakında bir kez daha görülecektir. Bu terör eylemini lanetlerken, gazete ve gazetecileri hedef gösterenleri de kınıyor, Allah'a havale ediyoruz. Star Medya Grubu şahsında tüm medyaya 'geçmiş olsun' diliyoruz."

Saldırıyı gerçekleştirenlerin kısa sürede yakalanarak adalete teslim edilmesinin beklendiği vurgulanan açıklamada, terör eylemleri karşısında herkesin Türkiye'nin milli çıkarları noktasında buluşması gerektiği ifade edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Murat Sancak'a Düzenlenen Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement