Müsiad Batman Şube Başkanı Özdemir."Kredi ve Kefalet Kooperatifleri İşlerini Büyütmek İsteyen... - Son Dakika
Yerel

Müsiad Batman Şube Başkanı Özdemir."Kredi ve Kefalet Kooperatifleri İşlerini Büyütmek İsteyen...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi, Esnaf Kefalet Kooperatifi Batman Şubesi Başkanı Şevki Taş'ı ziyaret etti.

16.02.2012 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi, Esnaf Kefalet Kooperatifi Batman Şubesi Başkanı Şevki Taş'ı ziyaret etti.

Çok Ortaklı Esnaf Kefalet Kooperatifi'nin her yıl esnafa kullandırdığı kredinin limitlerinin arttığını ve esnafın her zaman yanında yer aldıklarını belirten Taş, tek amaçlarının Batman esnafının ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri ve işletmelerini büyütmelerine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Kredi ve kefalet kooperatiflerinin esnafın ayakta kalabilmesi için kritik bir öneme sahip olduğunu kaydeden Özdemir, "Kredi ve kefalet kooperatifleri, sağlam yapısı ve piyasa koşullarındaki en uygun faiz oranlarıyla dara düşen ve bunun da ötesinde işlerini geliştirmek isteyen esnafımızın güven kapısı olmuştur" dedi.

Bu yılın hem Türkiye ekonomisi hem de esnaf ve sanatkar için zor geçecek gibi göründüğünü, esnaf kredisinin piyasada önemli bir rahatlatıcı etki oluşturduğunu anlatan Özdemir, 2012 yılı için gerekli düzenleme yapılamadığı için kooperatifler aracılığı ile kullandırılan kredilerde önemli miktarda düşüş olduğunu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan tarafından hazırlanan yeni çalışmayla bu yıl esnaf ve sanatkara 3 milyar lira yeni kredi kullandırılmasının planlandığını bildirdi.

- BATMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Müsiad Batman Şube Başkanı Özdemir.'Kredi ve Kefalet Kooperatifleri İşlerini Büyütmek İsteyen... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement