Müsiad'da Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Müsiad'da Görev Dağılımı Yapıldı

Müsiad\'da Görev Dağılımı Yapıldı

MÜSİAD Adıyaman Şubesi tarafından 28 Ocak'ta gerçekleştirilen 2.olağan kongrede sonrasında yeni yönetimde görev dağılımı gerçekleştirildi.

17.02.2013 13:04

MÜSİAD Adıyaman Şubesi tarafından 28 Ocak'ta gerçekleştirilen 2. olağan kongrede sonrasında yeni yönetimde görev dağılımı gerçekleştirildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şubesi 2. Olağan Kongresinde

güven tazeleyen Mehmet Dağtekin başkanlığındaki yönetimde görev dağılımı yapıldı. Yapılan son toplantı sonrasında, Şube Başkanı Mehmet Dağtekin, Başkan Yardımcısı Mustafa Dicle, Kurumsal İlişkiler Başkan Yardımcısı Abdulkadir Kurt, Basın Yayın Başkan Yardımcısı Cengiz Yalçın, Teşkilat Sekreteri Başkan Yardımcısı Şerif Yıldırım, Sektör Kurulları Başkan Yardımcısı Muhittin Büyük, Dış İlişkiler AB Komisyonu Başkanı Mehmet Sait Göksu, Araştırma ve Yayın Eğitim Başkanı Faruk Günay, Bütçe ve Mali İşler, Gençlik Kurulu Başkanı Osman Gürbüzcan, Eğitim Komisyonu Başkanı olarak Sırrı Öztürk belirlendi.

Yönetim kadrosunun dışında Denetleme Kurulu Fadil Demirhan Seçilmiş, Seyfettin Bilen, Osman Yıldırım. Yönetim yedek üyeleri Halil Fatih Baba, Mehmet Güvenç, Ejder Bozkurt, Turgay Taşkın, Hakan Korkmaz, Denetleme Kurulu Yedek Üyeliklerine Hayrettin Aslan, Ebubekir Öncel ve Rifat Arik belirlendi.

Şube Başkanı Mehmet Dağtekin, "Önümüze yeni bir hedef koyarak 2. olağan kongremizi gerçekleştirdik. İnşallah en kısa zamanda Adıyaman'ın sosyal ve ekonomik noktadaki problemlerinin çözümü noktasında elimizden geleni daha öncede olduğu gibi yapmaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman memleketimizin sorunu kulak ardı etmeyeceğiz. Bütün sorunlarla ilgili olacağız ve çözümü için var gücümüzle çalışacağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad'da Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement