Müsiad Sivas Şubesi'nin Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Müsiad Sivas Şubesi'nin Ziyaretleri

MÜSİAD Sivas Şubesi Başkanı Tahir Kavdır, Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi ve Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü İlyas Dökmetaş'ı ziyaret etti.

02.03.2012 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD Sivas Şubesi Başkanı Tahir Kavdır, Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi ve Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü İlyas Dökmetaş'ı ziyaret etti.

MÜSİAD'tan yapılan açıklamaya göre, şube başkanı Kavdır, Vali Yardımcısı Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek, kentteki eğitim hakkında görüş alışverişinde bulundu. Kavdır, eğitim alanında yapılacak her türlü faaliyete destek vereceklerini belirtti.

Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi ise çocukların eğitimi için çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını, eğitim kalitesinin nasıl artırılacağı konusunda çalışmalar yapıldığını söyledi.

Eğitime katkı seçeneklerini Sivas'ta da uygulayacaklarını belirten Çiftçi,

"Bu konuda önemli gördüğümüz unsurlardan bir tanesi, öğretmenlerin, öğrencilerinin evlerini ziyaret ederek, onlar hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağlayıp, çocukların eğitimdeki başarılarını artırmaya çalışmaktır" dedi.

Kavdır ve beraberindekiler daha sonra Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş'ı ziyaret ederek, MÜSİAD Sivas Şubesi ve CÜ'nün birlikte yaptığı programlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerde, sektör kurulu başkanı Ahmet Tali Bayrakçı, eğitim komisyonu başkanı Ahmet Çelikbaş ve şube müdürü Ahmet Turan Ergüt hazır bulundu.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Müsiad Sivas Şubesi'nin Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement