Naksan Ailesi Piknikte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Naksan Ailesi Piknikte Buluştu

Naksan Ailesi Piknikte Buluştu

Naksan Holding çalışanları ve aileleri, 5. geleneksel piknik şöleninde yaza ‘merhaba’ dedi.

06.06.2014 12:26

Naksan Holding çalışanları ve aileleri, 5. geleneksel piknik şöleninde yaza 'merhaba' dedi.

Naksan Holding tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen ve üç gün süren geleneksel piknik şölenine 7 bin 500 kişi katıldı. Çocuk ve yetişkinler, çok sayıda etkinlikle hoşça vakit geçirerek, güneşin tadını çıkardı. Enerjinin bir saniye bile düşmediği piknikte çalışanlar gönüllerince eğlendi.

Gaziantep Dülükbaba Mesire Alanı'nda düzenlenen 5'inci Geleneksel Naksan Piknik Şöleni'nde çalışanlara Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu'ndan ev müjdesi geldi.

TOKİ İLE GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR

TOKİ'nin yeni bir proje geliştirmesi halinde Naksan Holding'in çalışanlarını ev sahibi yaptırma yönündeki çabalarının devam edeceğine dikkat çeken Nakıboğlu, "Çalışanlarımızın ev sahibi olabilmeleri yönünde bizler üzerimize düşenleri yapıyoruz. Biliyorsunuz birçok çalışanımızı TOKİ projesiyle ev sahibi yaptık. Taksitlerini bitirip tapularını aldılar. TOKİ ile görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde TOKİ tarafından yeni bir proje getirilirse bütün çalışanlarımızı ev sahibi yapma yönündeki çabalarımız sürecektir" şeklinde konuştu.

"İŞİNİZİ SEVEREK YAPIN"

Naksan Holding'in çalışanlarının gayret ve desteğiyle büyüdüğünü söyleyen Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, "Personellerimiz ile büyük bir aileyiz, hep birlikte mücadele ederek bugünlere geldik. İnsanoğlu kendisine belirli hedefler koyarak yola başlamalıdır. Biz işimizin başında durarak ve işimizi severek büyüdük. Sizlerde işinizi severek yaptığınızda yaptığınız işin uzmanı ve geleceğin patronu olabilirsiniz. İşinizi severek yaparsanız başarı ve mutluluk kendiliğinden gelecektir" dedi.

SOSYAL AKTİVİTELER ÇOK ÖNEMLİ

Naksan Piknik Şöleni ve birçok aktiviteyle çalışanlar arasında önemli ilişkiler geliştirildiğini ve bu tür uygulamaların personel üzerinde önemli bir motivasyon oluşturduğunu ifade eden Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, "Kurulduğumuzda birkaç işçiyle yola başlamıştık. Ama sizlerin büyük destek ve gayretleriyle bu gün Türkiye'nin ve dünyanın sayılı kurumları arasında yerimizi aldık. Bu faaliyetleri önemsiyoruz. Çünkü çalışanlarımızın yüksek motivasyonu bizim için önemli. Dönem dönem farklı etkinliklerle bir araya geliyoruz" diye konuştu.

ÖDÜL VERİLDİ

Naksan Holding bünyesinde görev yapan 20 yılını ve 15 yılını tamamlamış personellere ödülleri Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu tarafından törenle verildi. Piknik kapsamında çocuklara ve personellere yönelik eğlenceler düzenlendi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Naksan Ailesi Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement