Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık'ın, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına (TFF) seçilen Yıldırım Demirören'i ziyaret ettiği bildirildi.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Alıcık, Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Özgen Türker ve Haluk Öztürk'ün de katıldığı ziyarette, Demirören'i kutlayarak görevinde başarılar diledi.
Ziyarette, yeni altyapı binası, antrenman sahalarının aydınlatması ve tribün yapımını kapsayan Nazilli Belediyespor Kamp Merkezi Yenileme Projesi'ni Demirören'e teslim eden Alıcık, TFF'den proje için destek istedi.
Ziyaret sırasında TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e üzerinde ismi yazılı 10 numaralı Nazilli Belediyespor forması ile Nazilli Belediyespor atkı ve flamasının hediye edildiği belirtildi.
- AYDIN
Son Dakika › Yerel › Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, Tff Başkanı Demirören'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.