Nazilli Belediyespor'a Zorlu Rakipler - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor'a Zorlu Rakipler

Nazilli Belediyespor\'a Zorlu Rakipler

Spor Toto 2. Lig takımlarından siyah-beyazlı Nazilli Belediyespor’un rakipleri belli oldu.

25.06.2014 18:26

Spor Toto 2. Lig takımlarından siyah-beyazlı Nazilli Belediyespor'un rakipleri belli oldu. 2014-2015 sezonunda 18 takımlı Kırmızı grupta yer alan Nazilli ekibi zorlu rakiplerine karşı kadrosunu genç ağırlıklı kuracağını açıklandı.

Spor Toto 2. Lig'de 2014-2015 sezonu gruplarının belirlendiği kura çekimi Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleştirildi. Kura çekimine birçok kulüp başkanı ve temsilci katılırken, kura çekimi sonunda yeni sezonda Aydınspor 1923 Beyaz Grup'ta, Nazilli Belediyespor ise Kırmızı Grup'ta mücadele edecek. Kura çekiminin ardından bir değerlendirme yapan Nazilli Belediyespor Kulüp Basın Sözcüsü Erkan Erkoç, Aydın ilinin profesyonel takımlarından Aydınspor 1923 ve Çine Madranspor'un da iyi bir sezon geçirmelerini temenni ettiklerini söyleyerek başarılar diledi.

Kırmızı gruptaki tüm takımlara başarılı bir sezon dileyen Basın Sözcüsü Erkan Erkoç; "Grubumuzda güç dengesi biraz üst seviyede oldu. Güçlü ekiplerle eşleştik. Tabii ki Nazilli Belediyesporumuz da alt yapısıyla, kadrosuyla, yönetimiyle ve Nazilli halkıyla bütünleşmiş güçlü bir takım. Büyük bir camiayız, tabii ki büyük takımlarla karşılaşacak olmamız beklediğimiz bir kuraydı. Aynı şekilde rakiplerimizin de aynı düşüncelerde olduğuna inanıyoruz. Fair play çerçevesinde bir sezon geçirmeyi düşünüyoruz. Bu bağlamda oynayacağımız takımlara karşı iyi bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Yönetim kurulumuzdaki bütün arkadaşlarımız büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu takım sadece yönetim kurulunun değil tüm Nazilli'nin bir takımı olduğunu unutmamamız gerekiyor. Sezon hazırlıkları başta olmak üzere tüm lig maçlarımıza Nazilli Belediyespor'un fedakar taraftarları başta olmak üzere tüm Nazilli halkını davet ediyoruz. Bu sezon içerisinde şampiyonluk diyemeyiz ama üst sıralarda yer almayı istiyoruz. Maç seyri ve futbol kalitesi yüksek bir takım oluşturmayı hedefliyoruz. Gençler ağırlıklı olacak takımımıza herkesin desteğini bekliyoruz. Feda yılı ilan ettiğimiz bu yıl özellikle alt yapıya çok önem veriyoruz. Alt yapıdan ve Nazilli'nin yetiştirdiği gençlerle birlikte kadroyu karma yaparak önümüzdeki yıllar için iyi bir takım oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

KIRMIZI GRUP

Nazilli Belediyespor'un yere aldığı kırmızı grupta Altay, Bandırmaspor, Bugsaşspor, Diyarbakır B.Ş.Bld.Spor, Düzyurtspor, Göztepe A.Ş., Gümüşhanespor, Hatayspor, İnegölspor, Kahramanmaraşspor A.Ş., Kırklarelispor, Kızılcahamamspor A.Ş., Kocaeli Birlik Spor, MKE Ankaragücü, Pazarspor, Sarıyer ve Tepecikspor A.Ş. takımları ile mücadele edecek. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor'a Zorlu Rakipler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement