Nazilli Belediyespor: Hedefimiz 2. Ligde Büyük Başarı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Nazilli Belediyespor: Hedefimiz 2. Ligde Büyük Başarı

Nazilli Belediyespor: Hedefimiz 2. Ligde Büyük Başarı
13.01.2014 19:20  Güncelleme: 20:23

Nazilli Belediyespor'un Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, "Takımımız Antalya kampında ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanıyor." dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Hilmi Volaka, "Takımımız Antalya kampında ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanıyor" dedi.

Volaka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın Antalya'da kampı sürdürdüğünü, çalışmaların büyük motivasyon içerisinde devam ettiğini bildirdi.

Takıma yeni katılan futbolcuların uyum sağladığına işaret eden Volaka, şunları kaydetti:

"Affedilen eski oyuncularımız ile takıma yeni katılan oyuncularımız kısa süre içerisinde uyum sağlaması bizim için sevindirici. Takımımız Antalya kampında ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanıyor. Hedefimiz 2. ligde başarı elde etmek."

Volaka, 31 oyuncu ile kamp çalışmalarını sürdürdüklerini, yarın Hatayspor ile hazırlık maçı yapacaklarını sözlerine ekledi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor: Hedefimiz 2. Ligde Büyük Başarı - Son Dakika


Advertisement