Nazilli'de 26 Bin 568 Öğrenci Karne Aldı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de 26 Bin 568 Öğrenci Karne Aldı

Nazilli\'de 26 Bin 568 Öğrenci Karne Aldı

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Recebbey İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrencilere karnelerini verdi.

23.01.2015 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Recebbey İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrencilere karnelerini verdi.

Törende Kaymakam Okur, öğrencilere çikolata ikram ederek başarılar diledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi, Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker'in de eşlik ettiği ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Milletvekili Kılınç ise öğrencilere ev yerine dışarıda zaman geçirmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Recebbey İlk ve Orta Okulu Müdürü Okul Müdürü Adalet Barış'ın ev sahipliğinde düzenlenen karne töreninde, 2014-2015 eğitim öğretim yılının 1. yarıyılının sorunsuz bir şekilde sona erdiğini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi; "Bin 940 öğretmen, 2 bin 240 anaokulu öğrencisi, 7 bin 939 ilkokul öğrencisi, 7 bin 600 ortaokul öğrencisi ve 8 bin 789 lise öğrencisi olmak üzere toplam 26 bin 568 öğrencimiz yarıyıl tatiline bugün itibariyle girdi. Uzun bir eğitim öğretim dönemi içerisinde yoğun günler yaşayan öğrencilerimiz, şimdi yarıyıl tatilinde dinlenecek, eğlenecek ve bir sonraki döneme hazırlıklı olmak için moral ve enerji toplayacak. Öğrencilerimiz unutmamalıdır ki; hayatlarının en önemli dönemindeler. Önlerinden akıp giden hayatlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri gerekiyor. Boş geçen bir günün kendilerinin yaşamından alıp götürdüğü amaçsız ve kayıp bir gün olduğunu unutmamalıdırlar. Hayatı dolu dolu yaşasınlar, bilgi hazinelerini geliştirip, bol bol kitap okuyup ve yaşantılarına bu bilgilerle amaç ve kazanç eklesinler. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin yarıyıl tatilini sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçirmelerini diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de 26 Bin 568 Öğrenci Karne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement