Nazilli'de Ayın Polisi Dönemi Başladı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Ayın Polisi Dönemi Başladı

Nazilli\'de Ayın Polisi Dönemi Başladı

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ayın polisleri dönemi başladı.

08.03.2012 15:42

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ayın polisleri dönemi başladı.

Ay içinde yapılacak çeşitli değerlendirmeler ile belirlenecek başarılı polisler, Başarı Belgesi'nin yanı sıra 1 çeyrek altın ile de ödüllendirilecek. Şubat ayında özverili çalışan ve meslektaşlarına örnek olan 1 komiser yardımcısı ve 2 polis memuru ayın personeli seçildi.

Nazilli Kaymakamlık makamında düzenlenen törende görevi esnasında gösterdiği yüksek performans ve başarılı çalışmalarından dolayı Komiser Yardımcısı Alpaslan Bayraktar 'Başarı Belgesi' ile Polis Memurları Özcan Yıldıran ve Ahmet Yılmaz ise 'Başarı Belgesi' ve bir adet çeyrek altına ile ödüllendirildi. Ödül törenine Nazilli Emniyet Müdürü Atıf Şahin'in yanı sıra Emniyet Müdür Yardımcısı Sırrı Akbay ve Başkomiser Niyazi İnanlı da hazır bulundu.

"BAŞARILI POLİSLER ÖDÜLLENDİRİLDİ"

İlçe Emniyet Müdürlüğünün Birim Amirleri ile yaptığı toplantıda müdürlük kadrosunda görevli personelin iş verimliliğini artırmak, moral ve motivasyonunu en üst seviyede olmasını, diğer mesai arkadaşlarına örnek olmasını sağlamak amacıyla 'görevi esnasında gösterdiği yüksek performans ve başarılı çalışmaları' olan personelin her ay ödüllendirilme yapılarak ayın personeli seçilmesi kararlaştırıldığını ifade eden Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur; "Müdürlüğümüzün bu çalışmasına Kaymakamlık olarak olumlu yaklaşarak görevleri sırasında birçok sıkıntı ve zorluk yaşayan emniyet güçlerimizin moral ve motivasyonunun artması için destek verdik. Emniyet Müdürlüğümüz tarafından ilk olarak Şubat ayı dikkate alınarak yapılan bu çalışma neticesinde ilçemizde 1 Şubat 2012 tarihinde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi bir kişinin yakalanması, 9 Şubat 2012 günü meydana gelen Dolandırıcılık olayının şüphelisi aracın anons edilmesi neticesinde yakalanması, 21 Şubat 2012 tarihinde meydana gelen olayı 4 şüphelisinin yakalanmasında emsallerine göre daha özverili çalıştıkları tespit edilen Önleyici Hizmetler Büro Amirliğinde görevli Komiser Yardımcısı Alpaslan Bayraktar'ın 'Başarı Belgesi' ile Polis Memurları Özcan Yıldıran ve Ahmet Yılmaz'ın ise 'Başarı Belgesi' ve bir adet çeyrek altına ile ödüllendirilmiştir. Mart ayı boyunca İlçe Emniyet Müdürlüğümüz girişinde de resimleri asılacak bu polislerimizin mesai arkadaşlarına örnek olmasını dileyerek çalışmalarında başarılar temenni ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Ayın Polisi Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement