Nazilli'de "Bir Kış Günü" Şiir ve Müzik Dinletisi Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de "Bir Kış Günü" Şiir ve Müzik Dinletisi Düzenlendi

Nazilli\'de "Bir Kış Günü" Şiir ve Müzik Dinletisi Düzenlendi

Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği’nce Nazilli Belediyesi ile Söke Şairler ve Yazarlar Derneği’nin katkılarıyla “Bir Kış Günü” şiir ve müzik dinletisi düzenlendi.

06.02.2017 09:59

Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği'nce Nazilli Belediyesi ile Söke Şairler ve Yazarlar Derneği'nin katkılarıyla "Bir Kış Günü" şiir ve müzik dinletisi düzenlendi.

Aydın'ın 17 ilçesinden ve çevre illerden gelen kırk kişilik şair grubunun katılımıyla Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonunda iki yüz kişilik bir dinleyici kitlesinin katıldığı geceye Nazilli Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Akkaya, Ender Vardarlı ve Belediye Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir Belediyeye temsilen geceye iştirak etti. "Bir Kış Günü" şiir ve müzik dinletisine Söke Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Tülay Sarayköylü, Denizli Yaren Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Safiye Samyeli, Aydın Aşıklar ve Ozanlar Derneği Başkanı Muhsin Yaralı da gecenin şeref konuğu olarak katıldı.

Nazilli Belediyesi'nin konuğu olan ve daha sonra Mehmet Yüzügüler Tiyatro salonunda buluşan şair ve sanatçılar başlattı. Gecenin açılış konuşmasını Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Şükrü Öksüz gerçekleştirdi. Dernek ikinci başkanı Savaş Sarıkaya'nın sunumunu yaptığı etkinlikte ayrıca Nazilli Belediyesi Kuvayı Milliye Derneğine mensup efeler de geceye ayrı bir renk kattılar. Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği Sanatçıları solistler Selda Avcı, Ebru Altınçınar söyledikleri türkülerle seyircilerin gönlünde taht kurdular. Solistlere Kemal Kanlı, Haşim Karaca ve Fuat Gürsoy da sazlarıyla eşlik ettiler. Etkinliğin bitiminde Belediye tarafından katılımcılara buket çiçek ve her birine ayrı ayrı teşekkür belgesini Başkan Yardımcıları takdim ettiler.

Bir kış günü şiir ve müzik dinletisi toplu halde hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de 'Bir Kış Günü' Şiir ve Müzik Dinletisi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement