Nazilli Uğur Dershanesi Kurucuları İtalya'da - Son Dakika
Yerel

Nazilli Uğur Dershanesi Kurucuları İtalya'da

Nazilli Uğur Dershanesi Kurucuları İtalya\'da

Uğur Dershaneleri 20.Kurucular Toplantısı'nı Roma'da gerçekleştirdi.'Değerler Yönetimi ve Kurumsallaşma' konulu toplantıya Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Şenay Yalçın, Uğur...

20.06.2012 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uğur Dershaneleri 20. Kurucular Toplantısı'nı Roma'da gerçekleştirdi. 'Değerler Yönetimi ve Kurumsallaşma' konulu toplantıya Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Şenay Yalçın, Uğur Dershaneleri Genel Müdürü Alparslan Alemdar, Uğur Dershaneleri Nazilli Şube Kurucuları Ramazan Ererişkin ve Fatih Ertap ile Bahçeşehir Üniversitesi ve Uğur Dershaneleri yöneticileri ile kurucu temsilcileri katıldı.

Unesco tarafından 2012 yılının 'Itri yılı' ilan etmesi dolayısıyla İtalya'nın başkenti Roma'da bir dizi etkinliğe katılan Uğur Dershaneleri Nazilli Şubesi kurucuları Ramazan Ererişkin ve Fatih Ertap, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının Türkiye'nin tanıtımında oynadıkları büyük role dikkat çekerek Vatikan'da engizisyon mahkemelerinin bulunduğu Palazzo Della Candellleria Sarayı'nda 17. yüzyılın büyük bestekarı Buhurizade Mustafa Itri'nin geniş katılımlı bir konserle anıldığını belirtti.

"UĞUR EĞİTİM KURUMLARI TÜRKİYE'Yİ TANITIYOR"

Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel: "Bahçeşehir Üniversitesi Uğur Eğitim Kurumları kurulduğu günden bugüne kadar sürdürdüğü eğitim, öğretim faaliyetlerinin yanı sıra uluslararası ilişkilere hep önem vermiştir. Bu ilişkilerde kültürler arası diyalogların gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan çeşitli faaliyetler içinde bulunmuştur. Bu faaliyetlerin hepsinin ortak paydası, insanlığın daha fazla barış ve huzur içinde yaşamasını temel alan değerler olmuştur" diyerek Uğur Eğitim Kurumlarının Türkiye'nin tanıtımına ilişkin misyonuna dikkat çekti.

"NAZİLLİ'NİN TÜRKİYE VE DÜNYAYA AÇILAN PENCERESİ"

Roma'da bir dizi eğitim ve yönetim seminerine katılan Nazilli Uğur Dershaneleri kurucuları Ramazan Ererişkin ve Fatih Ertap, zengin bir vizyona sahip olan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarını Nazilli'de temsil etmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek "Avrupa'da eğitim ve öğretim alanında yapılan her türlü yeniliği bu seminerler sayesinde Nazilli'ye getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Marka olmak, bilgi ve birikimi de beraberinde getiriyor. Bu nedenle de Uğur Dershaneleri Nazilli'nin Türkiye'ye ve Dünyaya açılan penceresi" olduğunu belirttiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Uğur Dershanesi Kurucuları İtalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement