Nevşehir Belediyesi Doğalgaz'a Abone Olan İlk Kurum Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Nevşehir Belediyesi Doğalgaz'a Abone Olan İlk Kurum Oldu

Nevşehir Belediyesi Doğalgaz\'a Abone Olan İlk Kurum Oldu
27.02.2008 12:42

2008 Yılı İçerisinde Doğalgazı Kullanan İller Arasına Girecek Nevşehir'de, Doğalgaza İlk Abone Olan Kurum Nevşehir Belediyesi Oldu.doğalgaz Aboneliğine İlişkin İlk Abonelik Sözleşmesi Nevşehir Belediyesi Adına Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen Tarafından İmzalandı.

2008 yılı içerisinde doğalgazı kullanan iller arasına girecek Nevşehir'de, doğalgaza ilk abone olan kurum Nevşehir Belediyesi oldu.Doğalgaz aboneliğine ilişkin ilk abonelik sözleşmesi Nevşehir Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen tarafından imzalandı.

Doğalgaz abone sözleşmesine imza atan Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Nevşehir'e bu yıl içerisinde kullanılacak Doğalgaz'ın büyük bir imkan olduğunu belirterek, Kapadokya Doğalgaz şirketi yöneticileri başta olmak üzere ,Nevşehir'e doğalgaz getirilmesinde katkıda bulunan tüm ilgililere teşekkür etti.

Seçen, şirketin de bir ortağı konumundaki Nevşehir Belediyesi'nin ilk Doğalgaz abonesi de olması gerektiğini dile getirerek, bu aboneliğinin arkasının da bereketli gelmesi dileğinde bulundu. Seçen, "Halen bazı basın yayın organlarında doğalgaz gelecek mi gelmeyecek mi şeklinde dedikoduların ifade edildiği bir dönemde Nevşehir Belediyesi olarak Doğalgaz aboneliğini yapmış bulunuyoruz.Kısa bir zaman içerisinde bu nimete kavuşacağımız için oldukça mutluyuz" dedi.

Kapadokya Doğalgaz A.Ş. Bölge Müdürü Bülent Güvenç' de, Bu ay başı itibariyle abonelik çalışmalarına başlandığını belirterek 2008 yılı içerisinde Nevşehir'in doğalgaz kullanımına başlayacağını söyledi. Kapadokya Doğalgaz A.Ş. tarafından şehir besleme hattının yapımının devam ettiğini dile getiren Güvenç, ana basınç düşürme istasyonunun inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.Güvenç, "Ana Basınç İstasyonumuzda artık test aşamasına gelindi.Çelik hattımız hazır,hemen çelik hattımıza gaz alabilecek durumdayız.Bu yıl yatırım döneminde dağıtım hatlarının da inşaatına geçeceğiz" diye konuştu.

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, hayırlı olması temennisi ile Nevşehir Belediyesi'ni doğalgaz abonesi yapan sözleşmeye imza attı.

Abonelik imza törenine Kapadokya Doğalgaz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın ile Kapadokya Doğalgaz A.Ş. Genel Müdürü Ali İhsan Sıklım ve Kapadokya Doğalgaz A.Ş. Bölge Müdürü Bülent Güvenç katıldı.

(MÖZ-SE-Y) 27.02.2008 12:10 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir Belediyesi Doğalgaz'a Abone Olan İlk Kurum Oldu - Son Dakika


Advertisement