Nevşehir'de 38 Öğretmen Tayin İsteğinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Nevşehir'de 38 Öğretmen Tayin İsteğinde Bulundu

Nevşehir\'de 38 Öğretmen Tayin İsteğinde Bulundu

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat, eş durumundan Nevşehir'de 38 öğretmenin tayin için müracaat ettiğini kaydetti.

07.02.2013 10:35  Güncelleme: 10:32

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, eş durumundan Nevşehir'de 38 öğretmenin tayin için müracaat ettiğini kaydetti.

Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat, Nevşehir'de öğretmen açığının bulunduğunu bunun sebebinin de alan geçişleri ve eş durumu tayinlerinden kaynaklandığını söyledi. Büyükfırat, " Nevşehir'de öğretmen açığımız bulunmaktadır. Öğretmen açığı özellikle alan geçişlerinden sonra eş durumlarından sonra ki, şimdi de yeni eş atama durumları var. Tahmin ediyorum şuanda 38 civarında öğretmenimiz eş durumundan müracaat edecek. Zaman zaman öğretmen açıklarının olması gayet doğaldır. Daha sonraki atama dönemlerinde ve yeni alımlarda öğretmen açığımız telafi edilecektir" diye konuştu.

Büyükfırat, ayrıca yarı yıl tatilinden dolayı okullarda küçük çaplı tadilatlar olduğunu ve bu tadilatların da 11 Şubat 2013 Pazartesi gününe kadar biteceğini söyledi. Büyükfırat: " Okullarda ki tadilatlar devam ediyor. Tadilatlar da okul aile birliklerinin çalışmaları çok daha fazla. Bende yarıyıl tatili nedeniyle birkaç okulu ziyaret ettim ve çok güzel çalışmalar var. Öğrenci velilerimizin kendileri gelip okulların tadilatlarını onarımlarını yapıyorlar. Tadilatlarda da herhangi bir sorun olmayacak Okulların açılması için önümüzde 3 günümüz var ve çok ciddi bir boyutlu tadilatımız söz konusu değil. Okulların boya ve badana işleri ve bazı okullarda da seramiklerin değiştirilmesi konusunda çalışmalar var. Hiçbir sıkıntı olmadan da ikinci yarıl dönemine pazartesi gününden itibaren başlayacağız" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir'de 38 Öğretmen Tayin İsteğinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement