Nevşehir Yardımsevenler Derneği 11.olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Nevşehir Yardımsevenler Derneği 11.olağan Genel Kurulu Yapıldı

Nevşehir Yardımsevenler Derneği 11.olağan Genel Kurulu Yapıldı

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Nevşehir Şubesi'nin 11'inci Olağan Genel Kurulu yapıldı.

04.02.2012 15:52

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Nevşehir Şubesi'nin 11'inci Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurula tek liste olarak seçime katılan Fatma Bay yeniden başkanlığa seçildi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Nevşehir Şubesinin,Belediye Caddesi Merkez İşhanı'nda bulunan binasında yapılan genel kurula Fatma Bay tek aday olarak katıldı. Genel Kurulda 1993 yılından beri derneğin başkanlık görevini yürüten Fatma Bay yeniden başkanlığa seçildi.

Nevşehir Yardım Sevenler Derneği Başkanı Fatma Bay burada yaptığı açıklamada çalışmalarımız bugünden sonrada yine ilk gün ki azim ve gayretimiz ile devam edecek dedi. Fatma Bay, "1993 yılında beri başkanlığını yapmış olduğum Nevşehir Yardım Sevenler Derneği olarak bu yıl 53 öğrenciye burs yardımında bulunuyoruz.Bu rakamı her geçen yıl daha da artırıyoruz. Bu dönemde de dernek olarak şiir geceleri,tiyatro gibi çeşitli etkinlikler düzenleyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Arkadaşlarım beni göreve yeniden layık gördükleri için onlara teşekkürlerimi sunuyorum"dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir Yardımsevenler Derneği 11.olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement