Nevzat Güzelırmak Adına Sweatshirt - Son Dakika
Yerel

Nevzat Güzelırmak Adına Sweatshirt

Türkiye'nin köklü kulüplerinden Göztepe'nin eski oyuncularından Nevzat Güzelırmak adına üretilen sweatshirtün tanıtımı yapıldı.

27.03.2015 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin köklü kulüplerinden Göztepe'nin eski oyuncularından Nevzat Güzelırmak adına üretilen sweatshirtün tanıtımı yapıldı.

Kulüp başkanvekili Talat Papatya, yaptığı açıklamada, Göztepe'nin büyüklüğünün elde ettiği başarılar kadar tarihine sahip çıkmasından dolayı olduğunu belirtti.

"Biz tarihimizden aldığımız güçle, çok önemli projeleri gerçekleştirmek için çalışmalar yapıyoruz" diyen Papatya, şunları kaydetti:

"Efsane oyuncularımızın izinden giden altyapı takımlarımız var. Geçmiş yıllarda Göztepe'ye hizmet etmiş herkes bizim için çok değerlidir. Fakat burada efsane kadroya ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bütün önemli zaferlerin altında onların imzaları var. Efsane oyuncularımızla şükranlarımı sunuyor, mazimizden aldığımız güçle Göztepemizin geleceğini inşa etmek istiyoruz. Efsane koleksiyonumuz ilerleyen günlerde diğer efsane oyuncularımızın adlarını taşıyan ürünlerle daha da büyüyecektir."

Nevzat Güzelırmak ise bu vefalı düşüncenin çok anlamlı olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Takım arkadaşlarımla burada olmaktan çok mutluyuz. Ama biz de bir vefa örneği göstermemiz gerekir. Efsane kadronun yaratılmasında en büyük pay Abbas Çamayar'ındır. Abbas ağabeyi buradan saygı ve özlemle anıyoruz. Göztepemiz kimsenin sahip olmadığı bir yönetime sahip. Bu yönetim bizlere ölmeden, önemli başarılar yaşatacaktır."

Nevzat Güzelırmak adına sınırla sayıda üretilen sweatshirtten sonra koleksiyonun diğer futbolcular için de devam edeceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nevzat Güzelırmak Adına Sweatshirt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement