Niğde Kredi Kefalet Kooperatifi'nin 61. Mali Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Niğde Kredi Kefalet Kooperatifi'nin 61. Mali Genel Kurulu Yapıldı

Niğde Kredi Kefalet Kooperatifi\'nin 61. Mali Genel Kurulu Yapıldı

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin 61. Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi.

20.01.2014 14:54

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin 61. Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi.

NESOB Murat Zeren Hizmet ve Eğitim Binasında gerçekleşen genel kurula, CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve kooperatif ortakları katıldı.

Divan Kurulunun oluşturulmasının ardından Esnaf ve Sanatkarlar Kredi -Kefalet Kooperatif Başkanlığına adaylığını açıklayan Turgut Taygur, gündeme seçim maddesi koydurmak için imzalı dilekçe verdi.

İmzalı dilekçeleri divan başkanı tek tek okudu. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle seçim maddesi gündeme alınmadı.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi -Kefalet Kooperatifi'nin 61. Mali Genel Kurulu Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi -Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Eker, esnafın ayakları altına paspas olmaktan göreve başladığı günden itibaren keyif aldığını ve almaya da devam edeceğini söyledi.

Esnaf odalarına bazı kesimlerin siyaseti sokmaya çalıştığını ileri süren Eker: "esnaf ve sanatkarlar milli takımdır. Milli takımlara müdahale yapmayın. Bu teşkilatı bozmayın" dedi.

CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak ise, TBMM'de esnafın ve çiftçinin sıkıntısını gereği kadar dile getirdiğini ifade ederek: " Esnaflarımızın sorunları çiftçimizin sorunlarıyla eşleşmektedir. Ben bunların rakamsal olarak bütün maliyetlerin çıkardım ve mücadelesini yaptım. Çiftçi kazanmazsa esnafta kazanmaz. Niğde'nin 5 tane ürünü var. Bu ürünler para etmediği zaman esnaf da çöker" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından faaliyet, denetim, bilanço ve gelir gider raporları okunarak oylamaya sunuldu. Okunan raporlar oy çokluğu ile kabul edildi.

Zaman zaman tansiyonun yükseldiği genel kurul olaysız bir şekilde tamamlandı. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde Kredi Kefalet Kooperatifi'nin 61. Mali Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement