Niobe'de, Suzan Kardeş Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Niobe'de, Suzan Kardeş Coşkusu

Niobe\'de, Suzan Kardeş Coşkusu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında, Balkan müziğinin sevilen sesi Suzan Kardeş, Niobe Amfi Tiyatro’da bir konser verdi.

02.07.2014 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında, Balkan müziğinin sevilen sesi Suzan Kardeş, Niobe Amfi Tiyatro'da bir konser verdi. Manisalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde, Suzan Kardeş, seslendirdiği parçalar ve sahne performansıyla Ramazan coşkusunu ikiye katladı.

Manisalıların, Balkan ezgileriyle keyifli vakitler geçirdiği konseri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Taner İçöz, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nedim Zurnacı, Saruhanlı İlçe Koordinatörü Hakan Ulak, şube müdürleri ve 7'den 70'e çok sayıda Manisalı izledi. Amfi tiyatroyu dolduran yüzlerce kişi şarkıları ve sahne performansıyla büyüleyen Kardeş'i, büyük ilgiyle izledi. Seslendirdiği Balkan şarkılarının yanı sıra Kardeş, Türk Halk Müziği ve Türk Pop Müziği şarkılarından potpori de okudu.

BALKAN EZGİLERİNDE HALAY ÇEKTİLER

Hareketli Balkan ezgileriyle keyifli bir gece geçiren Manisalılar, göçmen müzikleriyle halay çekti. Neşe içerisinde çekilen halaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nedim Zurnacı da eşlik etti. Bitmek bilmeyen enerjisiyle hayranlarına yakın olmak isteyen Suzan Kardeş, sahneden vatandaşların yanına giderek, Manisalılarla birlikte şarkılarını da seslendirdi.

Konserin sonunda Suzan Kardeş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş'i sahneye davet etti. Manisalılara, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileten Memiş, sahne performansı dolayısıyla Suzan Kardeş'i kutlayarak, "Amfi Tiyatroyu dolduran yüzlerce kişiye keyifli bir gece yaşattınız. Seslendirdiğiniz parçalar ve sahne performansınız ile Ramazan coşkumuz ikiye katlandı. Sizleri tebrik ediyorum. Tüm Manisalı vatandaşlarımıza Hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niobe'de, Suzan Kardeş Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement