Nokta Nokta Balıkesir" Projesinin Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Nokta Nokta Balıkesir" Projesinin Protokolü İmzalandı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve tüm resmi kurumların arasındaki iş birliğini sağlamayı amaçlayan "Nokta Nokta Balıkesir" projesinin protokolü imzalandı.

26.11.2015 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve tüm resmi kurumların arasındaki iş birliğini sağlamayı amaçlayan "Nokta Nokta Balıkesir" projesinin protokolü imzalandı.

Karesi Toplantı Salonu'nda imza töreni öncesi gazetecilere proje hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye'de ilk defa böyle bir sistemin olacağını belirtti.

Projenin, Büyükşehir Belediyesi koordinesinde vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını tespit ederek çözümler üreteceğini vurgulayan Uğur, şunları kaydetti:

"Projeyle Balıkesir'de yaşayan her insana dokunmak istiyoruz. Her mahalleye gitmek istiyoruz. Bu proje kurumlar arasında iş birliği ve organizasyon sağlayarak belediyemizin daha verimli çalışmasını sağlayacak. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına daha iyi cevap verecek. Ayrıca gerekli yerlere neler yapılacağı konusunda bilgi sahibi olmamızı sağlayacak. Her mahalleye, her insanımıza bu proje ile uğrayacağız. Yapılan faaliyetleri kamuoyu ile paylaşacağız."

Konuşmanın ardından, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir ile Uğur protokolü imzalandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nokta Nokta Balıkesir' Projesinin Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement