Ahi Sinan Ahilik Kültürünü Araştırma Yayma ve Yardımlaşma Derneği (AHİYAD) tarafından düzenlenen AHİYAD sinerji toplantılarının ilk konuğu Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Tosunoğlu Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tosunoğlu'ydu.
AHİYAD'ın üyeleriyle kaynaşmak amacıyla her ay yapılmasını kararlaştırdığı AHİYAD sinerji toplantılarının ilki dernek merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıya, işadamları, esnaf, avukatlar ve mali müşavirler katıldı.
AHİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ordu, programın açılış konuşmasında,
"AHİYAD olarak faaliyetlerimize hız kesmeden devam etmekteyiz. Sosyal olarak yapmış olduğumuz seminer ve konferans faaliyetlerimizin dışında yönetim ve komite üyelerimizle karşılıklı bilgi alışverişini sağlamak, yapılan ve yapılacak olan faaliyetlerin müzakeresini yapmak için bu sinerji toplantısını tertip ediyoruz. Bu toplantılarda her ay bir konuğumuz olacaktır. Bu ilk toplantımızın onur konuğu Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Mehmet Tosunoğlu'dur" dedi.
Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı Tosunoğlu, yaptığı konuşmada, "Günümüz dünyasında asosyal olanlar kaybeder. İnsani ilişkileri ön planda tutmalıyız. Yapmış olduğumuz ticari faaliyetlerde sosyalleşmenin bize faydası olacaktır" diye konuştu.
Derneğin de bir sosyal faaliyet olduğunu ifade eden Tosunoğlu, "Dernek, üyeleri ile ayakta kalırlar, üyeler ne kadar sağlam, ne kadar çok olursa dernek de o derece sağlam ve uzun ömürlü olur" görüşünü savundu.
Daha sonra toplantıya katılan üyeler de kendi görüşlerini dile getirdi.
- DENİZLİ
Son Dakika › Yerel › Ocak Ayı Ahiyad Sinerji Toplantısının Onur Konuğu Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı Tosunoğlu Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.