Ödemiş Belediyespor: 1 - Karabağlarspor: 0 - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Belediyespor: 1 - Karabağlarspor: 0

Ödemiş Belediyespor: 1 - Karabağlarspor: 0

İzmir Süper Amatör Lig B Grubu 19. hafta karşılaşmasında Ödemiş Belediyespor, Karabağlarspor'u 0-1 yenerek liderlikteki yerini korudu.

18.02.2013 08:10  Güncelleme: 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Süper Amatör Lig B Grubu 19. hafta karşılaşmasında Ödemiş Belediyespor, Karabağlarspor'u deplasmanda 0-1 yenerek liderlikteki yerini korudu. İkinci yarıda oynadığı 7 maçı da kazanan Ödemiş'in tek golü son dakikalarda Ömer'den geldi.

Karşılaşmayı 50 civarında Ödemişli taraftar da takip etti. Kardeş takım ilan ettikleri İşçievleri'nin de kendilerine katılmasıyla coşan Ödemişli taraftarlar maç boyunca hiç susmadı. Maç sonunda futbolcuları tribüne çağıran taraftarlar oyuncuları kutladı.

Bu sonuçla ilk üç içerisindeki yerini bitime 3 hafta kala garantileyen Ödemiş Belediyespor, ligin ikinci yarısında 7'de 7 yapmayı da başardı. Maçta kadro revizyonuna giden teknik direktör Zafer Dinçer kalede Tugay'ın yerine genç Türker'e şans tanıdı. Orta sahada yeni transferler Engin ve Sercan görev yaptı. Melih de maça 11'de başladı. Hafta içinde takıma katılan İbrahim Kumcu, ikinci yarıda Ödemiş adına rakip kalede gol arayan isimler arasında yer aldı.

ÖDEMİŞ VE NARLIDERE GARANTİLEDİ

Ödemiş'in galip kapattığı 19. haftada İşçievleri BAY takım oldu. Lider Ödemiş'in takipçisi Narlıdere Belediyespor sahasında Güzelbahçe Belediyespor'u 5-0 mağlup etti. İddialı ekiplerden Konak Belediyespor da evinde Şirinyerspor ile golsüz berabere kaldı. Üçüncülük için kalan maçlarını kazanmak zorunda olan Torbalıspor, sahasında Atillaspor'u 2-1 yenerken, aynı sahadaki diğer maçta Çaybaşıspor, Kuruçeşme önünde 3-0'la sevindi ve umutlandı. Bu sonuçların ardından Ödemiş ve Narlıdere gruptan çıkmayı garantiledi. Grupta kalan haftalarda mücadele özellikle üçüncülük için alevlenecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Belediyespor: 1 - Karabağlarspor: 0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement