Ödemiş'te Cumhuriyet İçin Mindere Çıktılar - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te Cumhuriyet İçin Mindere Çıktılar

Ödemiş\'te Cumhuriyet İçin Mindere Çıktılar

Cumhuriyet'in ilanının 90.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Ödemiş Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Ödemiş Belediyesi'nin ortaklaşa düzenledikleri 1.Bölgesel Cumhuriyet Kupası güreş müsabakalarında 4 ilçeden 123 sporcu...

01.11.2013 09:54

Cumhuriyet'in ilanının 90. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Ödemiş Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Ödemiş Belediyesi'nin ortaklaşa düzenledikleri 1. Bölgesel Cumhuriyet Kupası güreş müsabakalarında 4 ilçeden 123 sporcu mindere çıktı.

Büyük çekişmeye sahne olan 1. Bölgesel Cumhuriyet Kupası'nda müsabakalar Ödemiş Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Ödemiş, Tire, Bayındır ve Kiraz'dan farklı sıklet ve yaş gruplarında 123 sporcu minderde mücadele verdi.

Tüm gün devam eden turnuvada küçük ve yıldızlar kategorisinde maçlar düzenlendi. Küçükler 32 kiloda Tire'den Talip Aysu, 35 kiloda Tire'de Mustafa Bostan, 37 kiloda Kiraz'dan Taner Akçay, 42 kiloda Tire'den Hakan Arık, 47 kiloda Kiraz'dan Emirhan Aygün birinci olmayı başardı. Bu kategoride 55 kiloda Ödemiş'ten Kerem Sezgin, 59 kiloda Kiraz'dan Mutlu Nazilli, 66 kiloda Ödemiş'ten Yunus Emre Delibalta, 85 kiloda da Ödemiş'te Adem Yalçın birinci oldu.

Yıldızlar kategorisinde 46 kiloda Ödemiş'ten Hüseyin Çiftçi, 50 kiloda Ödemiş'ten Mustafa Özcan, 54 kiloda Ödemiş'ten Onur Kıvrıkdal, 58 kiloda Ödemiş'ten Sedat Emre Doğru, 66 kiloda Ödemiş'ten Murat Menderes, 69 kiloda Bayındır'dan Ahmet Fevzi Sargın, 73 kiloda Ödemiş'ten Berkay Şanlı, 85 kiloda Ödemiş'ten Mustafa Vecan, 100 kiloda da Ödemiş'ten Ahmet Yörük ilk sırada podyuma çıkan isimler oldu.

1. Bölgesel Cumhuriyet Kupası'nda ilk üç dereceye girenlere madalya ve çeşitli ödüller verilirken, birçoğu tuş ile biten güreş maçları heyecanla takip edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te Cumhuriyet İçin Mindere Çıktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement