Ödemiş Üç Eylül Ybo Kros Takımı Mersin Silifke'de - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Üç Eylül Ybo Kros Takımı Mersin Silifke'de

Ödemiş Üç Eylül Ybo Kros Takımı Mersin Silifke\'de

Ödemiş’te üç yıldır Atatürk Kır Koşusu’nda yıldız erkekler kategorisinde takım birinciliğini kimseye vermeyen Ödemiş Üç Eylül Yatılı Bölge Okulu (YBO) Mersin Silifke’de yapılacak olan Türkiye Finalleri’nde İzmir’i temsil edecek.

28.02.2014 15:50

Ödemiş'te üç yıldır Atatürk Kır Koşusu'nda yıldız erkekler kategorisinde takım birinciliğini kimseye vermeyen Ödemiş Üç Eylül Yatılı Bölge Okulu (YBO) Mersin Silifke'de yapılacak olan Türkiye Finalleri'nde İzmir'i temsil edecek.

Silifke öncesi son çalışmalarını Ödemiş Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda yapan takımın öğretmeni ve çalıştırıcısı Gülcan Akyol, "Bugüne kadar aralıksız mücadele ederek çalışmalarımızdan hiç hız kesmedik. Takımımız çok güzel hazırlandı. İzmir'i orada güzel bir şekilde temsil ederek başarı ile döneceğiz" dedi.

TÜRKİYE'DE İLK 18 İÇİNDE

Yıldız erkekler kategorisinde önce Ödemiş'te ardından Küçük Menderes bölge yarışlarında takım halinde birinci olan Üç Eylül YBO ardından İzmir'de katıldığı yarışta da takım halinde ikinciliği elde etmişti.

Geçen yıl da hem bölge, hem de İzmir şampiyonu olan Üç Eylül YBO, 22 Şubat'ta düzenlenen grup yarışlarında da ikinci olarak Ödemiş'e kupayla döndü. Bu ikincilikle Türkiye Finalleri'ne katılmaya hak kazanan Üç Eylül YBO, bugün Mersin'in Silifke ilçesinde Türkiye Şampiyonu olabilmek için mücadele edecek.

Toplam 6 kişiden oluşan Üç Eylül YBO yıldız erkek kros takımında Ödemiş'in Köseler köyünden Mehmet Gül, Kerpiçlik köyünden Uğur Ece, Horzum köyünden Mehmet Sarıbaş ve Süleyman Er, Tekbıçaklar köyünden Burak Dilsiz ve Ödemiş ilçe merkezinden Aykutcan Gönlüm adlı öğrencilerden oluşuyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Üç Eylül Ybo Kros Takımı Mersin Silifke'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement