Ödemişli Akrep Custom'a İki Ödül Birden - Son Dakika
Yerel

Ödemişli Akrep Custom'a İki Ödül Birden

Ödemişli Akrep Custom\'a İki Ödül Birden

Ödemiş Sanayi Sitesi'nde el yapımı parçalarla chopper sınıfı motosikletleri kullanıcılarına göre şekillendiren Akrep Custom, CCC Motosiklet Festivali'nden iki kupayla döndü.

03.10.2012 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş Sanayi Sitesi'nde tamamen el yapımı parçalarla chopper sınıfı motosikletleri kullanıcılarının tarzına göre yeniden şekillendiren Akrep Custom, Gümüldür'de katıldığı 4. Uluslararası C.C.C Motosiklet Festivali'nden yine iki kupayla döndü.

Akrep Custom markasıyla motosikletleri baştan ayağa yeniden dizayn eden Mustafa Karakulak, kendisi için hazırladığı Çanakkale Zaferi temalı motosikletiyle birinci olurken, tattoo sanatçısı Coşkun Şakre için yeniden tasarladığı Harley bin 200 ile üçüncülük kupasını aldı.

Dünyaca ünlü custom chopper ustası Aykut Tataroğlu'nun da yer aldığı jüriden uluslar arası normlara göre en yüksek puanı alan Karakulak, iki kupanın sevincini birden yaşadı. Tataroğlu ile Gümüldür'de bir araya gelen Karakulak, Tataroğlu'nun motosikletleri beğenmesinin kendisi açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Elde ettiği iki kupayla Ödemiş adını duyurduğu için mutlu olduğunu söyleyen Karakulak, "Ödemiş'te tamamen el yapımı malzemelerle hazırladığımız, airbrush tekniği ile boyadığımız motosikletlerimize her geçen gün ilgi artıyor. Katıldığımız festivallerin ve fuarların da ilgi odağıyız. Bu organizasyonlarda çok sayıda motosiklet tutkunu motorlarını yeniden şekillendirmemiz için bize başvuruyor. Elimizde en az 1,5 yıllık iş var. Buna karşın bundan sonra yurtdışındaki yarışmalara katılmak istiyoruz. Yurtdışında da ödüller alacak bir motosiklet hazırlamayı planlıyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemişli Akrep Custom'a İki Ödül Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement