Ordu Üniversitesi'nde eğitimlerini sürdüren öğrencilere mezun olduktan sonra kendi işlerini kurmaya yönelik KOSGEB ortaklığında başlatılan 'Girişimcilere Destek Projesi' kapsamında uygulamalı girişimcilik kursuna başarı gösteren öğrencilere sertifikaları verildi.
Ordu Meslek Yüksek Okulu (OMYO) Çok Amaçlı Salonu'nda yapılan törene Ordu Vali Yardımcısı Ali Doğan, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, KOSGEB Ordu İl Müdürü Sinan Şahin, Ordu Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Demiröz, Ordu İş Kur Müdürü Mehmet Döktür, Bilim Sanayi ve Teknoloji Ordu İl Müdürü Hayri Canik, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan KOSGEB Ordu İl Müdürü Sinan Şahin, amaçlarının girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak olduğunu, bu ruhu gençlere aşılamak amacıyla bir tür projelere her zaman destek vereceklerini dile getirdi. Şahin, KOSGEB olarak ülke genelinde 60 bin gencin girişimci eğitime tabi tutulduğunu belirtti.
ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, özellikle öğrenciler için sertifikaların büyük önem taşıdığını söyledi. Yarılgaç, konuşmasında ODÜ'den mezun olan öğrencilerin iş hayatına adapte olması ve kendi işini kurmasına büyük önem verildiğine dikkat çekti.
Vali Yardımcısı Ali Doğan da konuşmasında alınan sertifikaların "rotasını bilen kişilerin elinde önemli bir güç" olduğunu söyledi
Konuşmaların ardından sertifika törenine geçildi. Törende eğitimlerini başarıyla bitiren 82 öğrenciye belgeleri takdim edildi. - ORDU
Son Dakika › Yerel › Odü'de Genç Girişimci Adaylarına Sertifika - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?