Ödüllü Voleybol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Ödüllü Voleybol Turnuvası Başladı

Ödüllü Voleybol Turnuvası Başladı

Kütahya’nın Simav ilçesinde belediyenin kurumlar ve sivil toplum kuruluşları arasında düzenlediği ödüllü voleybol turnuvası başladı.

21.01.2014 14:20

Kütahya'nın Simav ilçesinde belediyenin kurumlar ve sivil toplum kuruluşları arasında düzenlediği ödüllü voleybol turnuvası başladı. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait Akbaldır Kapalı Spor Salonundaki günün ilk karşılaşmasında Hastane Spor ile Belediye Spor karşı karşıya geldi. Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği zevkli karşılaşma Belediye Spor'un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Günün ikinci karşılaşması Halk Eğitim ile Naşa Spor arasında geçti. Karşılaşmayı izleyen taraftarlar tezahüratlarıyla Kapalı Spor Salonunu inletti. Turnuvaya damgasını vuran karşılaşmayı Halk Eğitim 3-1 kazandı.

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan turnuva ile ilçede voleybol sporunun yaygınlaşması ve tabana yayılmasını hedeflediklerini söyledi. Simav'da akşamları monotonlaşan yaşamı renklendirmek istediklerini vurgulayan Başkan Karahan, 11 takımın iştirakiyle gerçekleşen turnuva sonunda dereceye giren takımları sürpriz ödüllerin beklediğini bildirdi.

Spora ve sporcuya geçmiş yıllarda olduğu gibi yeni yılda da destek olmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Karahan, "Sporun içerisinden gelen birisiyim. Uzun yıllar futbol oynadım. Bu sebeple sporun ve spor yapmak isteyenlerin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Belediye olarak ilçede sporun her türlüsünün yayğınlaşması ve tabana yayılması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz" dedi.

Belediyenin düzenlediği turnuvadan sporseverlerde çok memnun. Onur Karadeniz isimli sporsever, "Belediyemizin spora desteği yeni yıla damgasını vurdu" dedi.

Mustafa Demir, "Sporun şah damarı olan amatörler bu yıl da Simav Belediyesini yanlarında gördü. Mutluyuz" şeklinde konuştu. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödüllü Voleybol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement