Öfkeli damat kayınbiraderini böyle vurdu - Son Dakika
Yerel

Öfkeli damat kayınbiraderini böyle vurdu

Öfkeli damat kayınbiraderini böyle vurdu Nişan aldı, hiç acımadan tetiğe bastı Damadın kayınbiraderini vurduğu anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı Aydın'ın Didim ilçesinde 42 yaşındaki A.A. kayınbiraderini çalıştığı iş yerine gelerek av tüfeğiyle vurdu.

16.08.2021 14:42  Güncelleme: 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öfkeli damat kayınbiraderini böyle vurdu

Nişan aldı, hiç acımadan tetiğe bastı

Damadın kayınbiraderini vurduğu anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

AYDIN - Aydın'ın Didim ilçesinde 42 yaşındaki A.A. kayınbiraderini çalıştığı iş yerine gelerek av tüfeğiyle vurdu. Olay anı güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Olay, Yeni mahalle Şehit Rıdvan Çakır Caddesi'nde saat 12.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında alacak verecek meselesi bulunan A.A. kayınbiraderi E.Ş. arasında tartışma çıktı. Bir süre sonra av tüfeği ile kayınbiraderinin dükkanına gelen A.A. silahını ateşleyerek E.Ş.'yi baldırından ve kalçasından av tüfeği ile vurarak yaraladı. Saçmaların isabet ettiği E.Ş. yere yığılırken, A.A. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaşanan olayın görüntüleri ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Tüfek ile birlikte yakalandı

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmaların ardından şüpheli A.A. kısa sürede av tüfeği ile birlikte yakalanarak adliyeye sevk edildi. Yaralı E.Ş.'nin ise bilincinin açık olduğu öğrenildi.

Öfkeli damat kayınbiraderini böyle vurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öfkeli damat kayınbiraderini böyle vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement