Öğrenciler Başkan Kadıoğlu'nu Kahvaltıda Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Başkan Kadıoğlu'nu Kahvaltıda Ağırladı

Öğrenciler Başkan Kadıoğlu\'nu Kahvaltıda Ağırladı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Yusuf Özvatan Ortaokulu’nda öğrenciler ve öğretmenlerle kahvaltıda bir araya geldi.

02.05.2014 20:54

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Yusuf Özvatan Ortaokulu'nda öğrenciler ve öğretmenlerle kahvaltıda bir araya geldi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda başkanlık koltuğuna oturan Yusuf Özvatan Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Çetin Mutlu, Başkan Kadıoğlu'nu kahvaltıya davet etmişti. Daveti üzerine kahvaltıya giden Başkan Kadıoğlu, Mutlu ve arkadaşları tarafından çiçeklerle karşılandı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, okul ziyaret defterini imzalayarak, öğrencilerle sohbet etti ve öğrencilerin okul hakkındaki düşüncelerini dinledi. Başkan Kadıoğlu, öğrencilere çok çalışarak derslerinde ve eğitim hayatlarında başarılı olmaları yönünde ve gelecekleri hakkında nasihatlerde bulundu. Kadıoğlu, "Sizler bu ülkenin yarınlarısınız. Türkiye'yi sizler başarılarınızla ileride daha iyi durumlara getirmelisiniz. Bunun içinde, okulunuzda ve bu sıralarda çok çalışmanız gerekiyor" dedi.

Kadıoğlu, kahvaltı sonrasında Yusuf Özvatan Ortaokulu'nun diğer bölümlerini gezerek, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Başkan Kadıoğlu'nu Kahvaltıda Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement