Öğrencilerden "Çanakkale Zaferi" Resim Sergisi - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden "Çanakkale Zaferi" Resim Sergisi

Öğrencilerden "Çanakkale Zaferi" Resim Sergisi

Samsun Bafra Kemal Paşa İlköğretim Okulu tarafından "Çanakkale Zaferi" konulu resim sergisi açıldı.

21.03.2012 15:24

Samsun Bafra Kemal Paşa İlköğretim Okulu tarafından "Çanakkale Zaferi" konulu resim sergisi açıldı.

Çanakkale Zaferi'nin 97. yıl dönümü sebebiyle,

Kemal Paşa İlköğretim Okulu tarafından Öğretmenevi'nde Çanakkale Zaferi konulu resim sergisi düzenlendi. Serginin açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, Öğretmenevi Müdürü Veysel Kırcalı ve okul müdürleri katıldı.

Kemal Paşa İlköğretim Okulu Spor ve Görsel Sanatlar Kulübü öğrencileri tarafından yapılan yağlı boya, pastel ve karakalem çalışması140 resmin sergilendiği serginin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar yaptı. Okul Müdürü Ömer Güngör, "Çanakkale'de kazanılan tarihi zaferimizi yeni neslin zihinlerinde canlı tutmak adına bir resim sergisi düzenledik. Sergimizde Spor Kulübü ve Görsel Sanatlar Kulübü öğrencileri tarafından yapılan resimler bulunuyor. Çanakkale'de düşmana göğsünü siper eden atalarımız sayesinde bugün bu topraklarda özgürce yaşayabiliyoruz. Kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz" dedi.

Kemal Paşa İlköğretim Okulu 4 sınıf öğrencisi Rukiye Çetin'in İstiklal Marşı'nı, 5. Sınıf öğrencisi Nurgül Yılmaz'ın da Çanakkale isimli şiiri o anı yaşıyormuş gibi okuması, dinleyenlere duygulu anlar yaşattı. Resim sergisi 2 gün açık kalacak. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden 'Çanakkale Zaferi' Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement