Okullar Arası Batminton Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Okullar Arası Batminton Turnuvası Sona Erdi

Okullar Arası Batminton Turnuvası Sona Erdi

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Ookular arası Batminton Turnuvası’ sona erdi.

19.02.2014 14:42

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Ookular arası Batminton Turnuvası' sona erdi.

15-16 Şubat 2014 tarihlerinde küçük kızlar ve erkekler, 17-18 Şubat 2014 tarihlerinde ise yıldız kızlar ve erkekler arasında düzenlenen badminton müsabakalarına il ve ilçelerden toplam 24 takım ve 117 sporcu katıldı. Oldukça çekişmeli geçen ve renkli görüntülere sahne olan final müsabakaları 4 ayrı kategoride rakiplerini yenen 23 Nisan Ortaokulu şampiyon oldu. Müsabaka sonunda dereceye giren takımların ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal ve Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Özdemir ve beraberindekiler tarafından verildi.

Turnuvaların şampiyonu olan 23 Nisan Ortaokulu küçük kızlar ve erkek kategorilerinde 26-29 Mart 2014 tarihlerinde Siirt'te, yıldız kızlar ve erkekler kategorisinde ise 10-12 Nisan 2014 tarihlerinde Diyarbakır'da yapılacak olan grup müsabakalarında Hakkari'ye temsil edeceği belirtildi.

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, dereceye giren takımlara başarılar diledi. Güldal, "Müsabakalara 24 takımdan 117 sporcu katılmıştır. Müsabaka final maçları ile sona erdi. Küçük erkeklerden 23 Nisan Ortaokulu, Sermaye Piyasası Kurulu Ortaokulu ve Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, küçük kızlarda 23 Nisan Ortaokulu, Çağdaş Yaşam Kız YİBO ve Sermaye Piyasası Kurulu Ortaokulu, yıldız kızlarda 23 Nisan Ortaokulu, Sermaye Piyasası Kurulu Ortaokulu ve Çimenli Köyü Ortaokulu, yıldız erkeklerde ise 23 Nisan Ortaokulu, Yüksekova Değerli İMKB ve Çimenli Köyü Ortaokulu dereceye girmiştir. Dereceyi girerek Siirt ve Diyarbakır'da Hakkari'yi temsil edecek takımlara başarılar diliyoruz" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullar Arası Batminton Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement