Öldü sanıldı, uyuduğu ortaya çıktı - Son Dakika
Yerel

Öldü sanıldı, uyuduğu ortaya çıktı

Öldü sanıldı, uyuduğu ortaya çıktı Trafo bahçesinde yerde yatan şahsın uyarılara tepki vermemesi üzerine vatandaşlar ihbarda bulundu.

15.12.2021 21:53  Güncelleme: 21:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öldü sanıldı, uyuduğu ortaya çıktı

Trafo bahçesinde yerde yatan şahsın uyarılara tepki vermemesi üzerine vatandaşlar ihbarda bulundu. Gerçek ise polis ve sağlık ekipleri gelince ortaya çıktı.

AYDIN - Aydın'ın Efeler ilçesinde trafo bahçesinde yerde yatan şahsın vatandaşların uyarılarına rağmen tepki vermemesinin ardından yapılan ihbar ile olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, şahsın uyanması ile normale döndü.

Olay, Efeler ilçesi Hasanefendi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre vatandaşlar, 1914 Sokak ile Münir Özkul Sokağı'nın kesiştiği noktada bulunan trafonun bahçesinde yerde hareketsiz bir şekilde yatan birisini gördü. Hareketsiz yatan adamın seslenmelerine rağmen tepki vermemesi üzerine öldüğünü düşünen vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gerçek ise polis ve sağlık ekipleri gelince ortaya çıktı. Yerde yatan adamın sesleri duyup uyanması ile herkes rahat bir nefes aldı. Polis ve sağlık ekiplerini harekete geçiren olayın ardından yapılan kontrollerde, adamın 48 yaşında olduğu ve akşam saatlerinde trafonun duvarından atlayarak bahçeye girerek uyuduğu öğrenildi. Gerçeğin ortaya çıkmasının ardından ekipler normale dönerken, sağlık kontrolü istemeyen vatandaş da kontrollerinin ardından trafo bahçesinden eşyalarını alarak olay yerinden uzaklaştı.

Öldü sanıldı, uyuduğu ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öldü sanıldı, uyuduğu ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement