Önce Kur'an-ı Kerim Öğrendiler, Sonra Sahada Hünerlerini Sergilediler - Son Dakika
Yerel

Önce Kur'an-ı Kerim Öğrendiler, Sonra Sahada Hünerlerini Sergilediler

Önce Kur\'an-ı Kerim Öğrendiler, Sonra Sahada Hünerlerini Sergilediler

Yalova Belediyesi’nin desteklediği Kur’an-ı Kerim kurslarına katılan gençler, oluşturdukları 16 takım ile birlikte Camiler Arası Futbol Turnuvası’nda boy gösterdi.

21.08.2015 16:54

Yalova Belediyesi'nin desteklediği Kur'an-ı Kerim kurslarına katılan gençler, oluşturdukları 16 takım ile birlikte Camiler Arası Futbol Turnuvası'nda boy gösterdi. Yapılan karşılaşmaların ardından Yalova Bilal Habeş-i Cami şampiyonluğa ulaştı.

16 takımın şampiyonluk için yarıştığı turnuvada rakiplerini tek tek geride bırakan Yeşilova Camii kursu öğrencileri ile Bilal Habeş-i Cami kursu öğrencileri adlarını finale yazdırdı. Zorlu geçen mücadele sonunda Bilal Habeş-i Cami rakibi Yeşilova Camii'ni 2-1'lik skorla yenerek şampiyonluk kupasını kazandı. Turnuvayı Gaziosmanpaşa Camisi Kuran kursu kursiyerleri ise üçüncü olarak tamamladı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Yalova Diyanet Sen İl Başkanı Şuayip Akgün de final maçını takip etti. Şampiyon takıma kupasını Salman takdim etti. Sporcuları tek tek tebrik eden Salman, "Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı kutluyorum. Benim gönlümde hepsi birer şampiyon. Ama her turnuvanın bir şampiyonu oluyor. O da bu yıl Bilal Habeş-i Camii oldu" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Önce Kur'an-ı Kerim Öğrendiler, Sonra Sahada Hünerlerini Sergilediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement